Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη διοργανώνουν το Σάββατο 20 Οκτωβρίου  τις 19:30  στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», τη 3η Συνάντηση Χορωδιών στην πόλη μας, τις Χορωδιακές Συναναστροφές ΙΙΙ με τίτλο:

 

 

«ΟΔΟΣ ΧΟΡΩΔΩΝ», Αίγιο 2018

Στις φετινές Χορωδιακές Συναναστροφές θα συμμετέχουν οι ακόλουθες  αξιόλογες Χορωδίες που θα πλημμυρίσουν με χρώμα, μελωδίες και μουσική την πόλη μας:

  • Η Πολυφωνική Χορωδία Αιγιαλείας, με μαέστρο την κα Αλίκη Ζαφείρη.
  • Η Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Β. Κυνουρίας με μαέστρο τον κο Σταύρο Κουτίβα.
  • Η Χορωδία Εκπαιδευτικών Μουσικής «Choremus” & η Χορωδία Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Παλλήνης με μαέστρο την κα Φαίδρα Γιαννέλου.
  • Η Μικρασιάτικη Χορωδία Νίκαιας με μαέστρο τον κο Χαράλαμπο Μιχαηλίδη.

Το σπουδαίο αυτό μουσικό γεγονός καθιστά το Δήμο μας και  αυτό τον Οκτώβρη κέντρο της χορωδιακής τέχνης στην Ελλάδα και προσκαλούνται όλοι οι συμπολίτες μας, που αγαπούν την χορωδιακή μουσική, να στηρίξουν και να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό θέαμα.

Πληροφορίες  στα τηλέφωνα 694 420 8647 και 697 953 1919. Προσκλήσεις διατίθενται στα καταστήματα «FANTASY» Μητροπόλεως 24, Ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ Courier, Σολωμού 20 και Αρτοποιία Ψύχα, Ασημάκη Φωτήλα 26 (Τρίγωνη Πλατεία).