Ο Θεόφιλος Βασιλείου στο Αίγιο, στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πήγης

0
322

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου του Αιγίου, Ζωοδόχου Πηγής, παραβρέθηκε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θεόφιλος Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου που κατάγεται από την Αιγιάλεια, είχε την χαρά να συνεορτάσει με τους συμπατριώτες του και έλαβε μέρος στην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε με λαμπρότητα στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τρυπητής και στη συνέχεια ακολούθησε τη λιτάνευση της Θαυματουργού Ιεράς Εικόνας από το Ιερό Προσκύνημα μέχρι και τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φανερωμένης Αιγίου.

Ο κ. Βασιλείου έτυχε θερμής υποδοχής από τους συμπατριώτες του Αιγιαλείς, που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο και σε δηλώσεις που έκανε επ΄ευκαιρία της μεγάλης γιορτής του Αιγίου, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εύχομαι η χάρις τής Παναγίας μας, να αγκαλιάζει όλο το Αίγιο και τους πιστούς και να γαληνεύσει την ψυχή τους. Η γιορτή τής Παναγιάς ως Ζωοδόχου Πηγής, ας αποτελέσει πηγή έμπνευσης και φωτός για όλους τους Έλληνες, για να στείλουν το μήνυμα ότι η Χώρα μας, πρέπει να αποτελεί μέρος μιας Ενωμένης Ευρώπης των Λαών, η οποία θα σέβεται τις θεμελιώδεις αρχές της Εθνικής Κυριαρχίας, της Κοινωνικής Συνοχής, της Σύγκλησης, της Αλληλεγγύης και της αμοιβαίας Συνεννόησης».

[the_ad id=”46704″]