Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων σε συνδιοργάνωση με την ΔΗΚΕΠΑ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση-  αφιέρωμα στο Δάσκαλο, κατά την οποία θα παρουσιάσει το ημερολόγιο που εξέδωσε για το έτος 2019, που φέρει τον τίτλο:

«Στο Δάσκαλό μου … το ευ ζην».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018, ώρα  19.00 στο  Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

[the_ad id=”46371″]

Επίτιμος προσκεκλημένος της βραδιάς θα είναι ο καταξιωμένος δάσκαλος, θεατρικός συγγραφέας και κριτικός, κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο οποίος θα λαμπρύνει την εκδήλωση με την παρουσία του και επίκαιρη ομιλία με θέμα: «Όταν ήμουν δάσκαλος…»

Την παρουσίαση του ημερολογίου θα πραγματοποιήσει ο Φιλόλογος καθηγητής κ. Παναγιώτης Αχιλιάς, ενώ η Παιδική και Νεανική Χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου, υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Πετεμερίδου και την συνοδεία στο πιάνο της καθηγήτριας μουσικής και πιάνου κ. Εύας Βλαχάκου, θα κοσμήσουν μουσικά την εκδήλωση.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και το ευρύτερο κοινό της περιοχής μας να τιμήσουν την εκδήλωση με την προσέλευσή τους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

sto-daskalo-mou

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]