Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας και η Ιόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου διοργανώνουν μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Κεφαλάρι Αργολίδος, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, στους Μύλους και στο Ναύπλιο.

Αναχώρηση τις 7,45 π.μ.  από την τρίγωνη πλατεία στο Αίγιο.

Η συμμετοχή για το πούλμαν είναι 18

[the_ad id=”46371″]

 

Παρακαλούνται όσοι το επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως τις 27/6  καταβάλλοντας το αντίτιμο του εισιτηρίου. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας.  Για κράτηση θέσης και για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία στα τηλέφωνα 694 420 8647 καi 6979055162 . Επίσης για κρατήσεις θέσεων καθημερινά στο κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων “FANTASY” Μητροπόλεως  και στα γραφεία του συλλόγου Τρίτη 10 -11,30 Τετάρτη 19.00- 21.00  .

«Βάζουμε κέφι μουσική την πιο καλή παρέα και σας καλούμε σε εκδρομή σε μέρη που είναι ωραία. Θα επισκεφτούμε το όμορφο το Κεφαλάρι του Άργους, που χει κρυστάλλινα νερά όμορφα έχει  τοπία, έκτισε ένα σπίτι της εκεί και η Παναγία σε έναν τόπο ήρεμο  γεμάτο  ευλογία!!!

Και  αν τώρα καλοκαίριασε έπιασε  η ζέστη, εμείς για αυτό φροντίσαμε….έχουμε πάρει θέση.

Το μπάνιο μας θα κάνουμε στους όμορφους τους Μύλους, βόλτα καφέ ή φαγητό ότι ζητάτε έχει εδώ…και αν μας ρωτάτε η επιστροφή θα ναι  και αυτή ξεχωριστή, γιατί θα έχει περίπατο μες στο παλιό τ’ Ανάπλι.   Και στα κεράσματα  έχουμε παράδοση.

Ελάτε λοιπόν και μην αργείτε κλείστε και εσείς μια θέση και θα περάσουμε ωραία!!!»

 

[the_ad id=”46704″]