Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου  το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου βιβλιοθήκης στο Αίγιο. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Χρυσόστομος

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου που μέσα σε μία ιδιαίτερα και ζεστή ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος ενώ αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο οι προσεχείς σχεδιαζόμενες πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου.

[the_ad id=”46274″]

Το  Δ.Σ. ως οικοδεσπότης τράταρε τους παρευρισκόμενους προσφέροντάς τους εκτός της καθιερωμένης βασιλόπιτας, καφέ-τσάι και αναψυκτικά που συνοδεύτηκαν από πλήθος γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων .που ήταν προσφορά από τα μέλη και φίλους του συλλόγου .Ενώ ο χώρος  πλημμύρισε  με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από τον Αλέξη Χατζηαποστόλου (κιθάρα_ φωνητικά)

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί για άλλη μια φορά όλους όσους τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους το Σύλλογό μας. Ευχαριστεί ολόψυχα και από καρδιάς όλες τις φίλες και μέλη του Συλλόγου για την ευγενή προσφορά των εδεσμάτων και υπόχρεος με αίσθημα ευθύνης, Τέλος, εύχεται καλή πνευματική πορεία στα μέλη και στις δράσεις της “Ιόνιος Βιβλιοθήκης” Αιγίου καθώς και καλή μελωδική χρονιά στα μέλη, στη μαέστρο και στους μουσικούς στυλοβάτες Μικτής Πολυφωνικής Χορωδία Αιγιαλείας.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]