Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιανιτίκων Ήλιος από την επίσκεψη τους στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, όπου παρακολούθησαν την επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Μαριχουάνα Stop”, ενώ νωρίτερα είχαν ευχαριστηθεί τον απογευματινό τους περίπατο στο στολισμένο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η μετακίνηση στην Αθήνα έγινε σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο του κου Αντώνη Γκλαβά και για τα μέλη του συλλόγου είχαν εξασφαλιστεί διακεκριμένες θέσεις για να παρακολουθήσουν με την άνεσή τους την ξεχωριστή αυτή θεατρική παράσταση, που σηματοδότησε την επανεμφάνιση του αγαπημένου βάρδου του ελληνικού πενταγράμμου Τόλη Βοσκόπουλου στο σανίδι.

[the_ad id=”46274″]

Στο διάλειμμα της παράστασης επισκέφθηκαν τους πρωταγωνιστές στα καμαρίνια μέλη και ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ρόζος για να τους συγχαρούν από κοντά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

«Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και για λίγο όλοι μας ξεφύγαμε από την καθημερινότητα. Στο σύλλογο προσπαθούμε πάντα το καλύτερο για τα μέλη μας και φυσικά εφόσον υπάρχει η απαραίτητη ανταπόκριση θα οργανώσουμε και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες» σχολίασε σχετικά ο Πρόεδρος του συλλόγου.

Ήδη, για την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μετακίνηση στην Αθήνα για νυχτερινή διασκέδαση στο μουσικό σχήμα Νότη Σφακιανάκη – Πάολα και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το δηλώσουν στους υπεύθυνους του συλλόγου Κωνσταντίνο Τσουμπό (6939026586) και Βάσω Θεοδωροπούλου (6976978674).

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]