Ο Παναγιώτη Ρόρος υποψήφιος στη δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις»

0
217

Από την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ανακοινώνεται η υποψηφιότητα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, του κ΄. Παναγιώτη Ρόρου

Ο κ.Ρόρος επί σειρά ετών ήταν ιδιοκτήτης του πολυχώρου εκδηλώσεων «ΠολυΤεχνείο» που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα καλλιτεχνικά και θεατρικά δρώμενα  της Αιγιάλειας. Έχει εργαστεί στην Οργάνωση και Διαχείριση Μουσικών Παραγωγών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων -καθώς και των διαδικασιών Marketing και Προβολής αυτών. Είναι απόφοιτος IEK ΑΚΜΗ στον τομέα της δημοσιογραφίας, έχει διατελέσει υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Παναιγιαλείου και έχει εργαστεί σε ΜΜΕ.

Μέσα από την πορεία του στην λειτουργία του ΠολυΤεχνείου ο Παναγιώτης Ρόρος προσέφερε σπουδαίο πολιτιστικό έργο στην περιοχή δίδοντας βήμα σε δεκάδες, εκατοντάδες Αιγιώτες και Αιγιώτισσες να δραστηριοποιηθούν στις Τέχνες, παράγοντας και προάγοντας επί της ουσίας τον Πολιτισμό.

Καλωσορίζοντας τον κ΄.Ρόρο ο επικεφαλής Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε: «Οι γνώσεις, η εμπειρία και η αγάπη του Παναγιώτη για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της περιοχής, μέσα από τις δράσεις του Πολυτεχνείου, και όχι μόνο αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο.

Με νέους ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν αξίες, γνώσεις και θέληση, προχωράμε με αποφασιστικότητα, στρατηγική και συλλογική δουλειά για να κάνουμε πράξη όλες τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και να δημιουργήσουμε την Αιγιάλεια που ονειρευόμαστε».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]