Είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Έχω τελειώσει Σχεδιαστής μέσω Η/Υ στα ΙΕΚ Αιγίου και στα ΙΕΚ ΑΚΤΟ (Αθήνα). Είμαι Προπονητής μπάσκετ στον Α.Ο. Ακράτας από 2012 στα τμήματα (Παιδικό – Εφηβικό – Ανδρικό, Γ’ Εθνική) και Προπονητής μπάσκετ (ανδρικό) στον Αστέρα Τεμένης. Από το 1992 είμαι αθλητής στο χώρο του μπάσκετ και τα τελευταία δυο χρόνια συμμετέχω  στην ανδρική ομάδα μπάσκετ Ήφαιστου – Αχιλλέα Καμαρών. Εδώ και είκοσι χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης κ τα τελευταία 3 χρόνια διατηρώ επιχείρηση στη παραλία της Ακράτας μαζί με το συνέταιρο μου.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «αιγιάλεια τώρα» με επικεφαλής το Δημήτρη Καλογερόπουλο. Η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αλλά και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται στους συνεργάτες του, επηρέασε την απόφασή μου. Είναι ένα δραστήριο και αποφασιστικό άτομο που ξέρει να βρίσκει λύσεις, να δημιουργεί και  να δίνει χώρο σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, επιτρέποντάς τους να συνδιαμορφώσουν τις πολιτικές πράξεις της παράταξης.

[the_ad id=”46371″]

Οι προτεραιότητες που έχουν τεθεί για Ανάπτυξη του Δήμου μας με κύριους άξονες τον Τουρισμό, το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό συμπίπτουν με τις προσωπικές μου απόψεις. Αποδεικνύουν την ύπαρξη πολιτικής βούλησης για την καλλιέργεια κάθε πεδίου που θα δώσει κίνητρο σε άξιους, δραστήριους και ταλαντούχους νέους να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο μας.

Τώρα είναι σειρά των κατοίκων της περιφέρειάς μας να σπάσουν τους δεσμούς τους με το κατεστημένο, να απεμπλακούν από την υπνωτική στείρα διαχείριση και να οδηγήσουν την Αιγιάλεια ένα βήμα μπροστά.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]