Ο Λάμπης Παπαδόπουλος στην ετήσια τακτική ΓΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου

0
196

Το παρών έδωσα στην ετήσια τακτική ΓΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου κ νδ Ελλάδος, που συνεδρίασε στην Πάτρα τις 13 και 14 Ιουλίου 2019, σαν εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Αιγίου και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας.

Στην ομιλία μου και με αφορμή του γεγονότος της νέας κυβέρνησης, αναφέρθηκα διεξοδικά στο σώμα και ζήτησα από το προεδρείο να αρχίσουμε από τώρα τις πιέσεις προς τις νέες ηγεσίες των υπουργείων για την υπερφορολόγηση, ασφαλιστική και εργασιακή νομοθεσία,  πρόσβαση των ΜΜΕ σε φτηνό χρήμα, παραεμπόριο και παραοικονομία,  φοροδιαφυγή,  πλαστικό χρήμα,  POS και ακατάσχετο, 120 δόσεις,  εξωδικαστικό.

Επίσης έκανα παρέμβαση για πυροδάνεια – σεισμοδάνεια και συγκεκριμένο θέμα που μου είχαν θέσει συνάδελφοι Έμποροι από το Αίγιο, που επιθυμούν ρύθμιση και η τράπεζα δεν την δέχεται.

Τέλος να σημειώσω  πως ανέφερα για 2η φορά, το ντροπιαστικό θέμα των σκουπιδιών στην ομιλία μου . Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το σώμα της ΓΣ της Ομοσπονδίας μας, υπερψήφισε την πρότασή μου για έκδοση ψηφίσματος για την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αιγιάλεια!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο μας Γιώργο Βαγενά, που είναι πάντα δίπλα μου στα μεγάλα προβλήματα της Αιγιάλειας όταν τα φέρνω ως θέμα (όπως και πέρυσι με τις τσούχτρες και με τα σκουπίδια την 1η φορά )!!

 

[the_ad id=”46704″]