Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου των Πετσάκων μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, όλους τους χορηγούς των δώρων, 180 στο σύνολο, που μας πρόσφεραν και βοήθησαν τον σύλλογο μας, ώστε να οργανώσουμε και φέτος σημαντικά έργα για το χωριό μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε  τον κύριο Τσιουμπρή Ιωάννη, για την προσφορά του μεγάλου ταξιδιού, 4 ημερών στα Ζαγοροχώρια και το Γραφείο Συντάξεων, Μαρίας Βασιλείου για το πρώτο δώρο της λαχειοφόρου αγοράς, που ήταν  μια τηλεόραση 32”.

Αυτό που μας προσέφερε χαρά ήταν η μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Η αγάπη που μας έδειξαν, τόσο με τα λόγια τους, όσο και με τις πράξεις τους.

[the_ad id=”46371″]

Στόχος μας από την αρχή ήταν να γίνουμε μια μεγάλη οικογένεια, ώστε να μπορούμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό του χωριού μας.

Ήδη φτάσαμε τα 100 μέλη μέσα σε ενάμιση χρόνο ζωής!! Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί μπορούμε να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε μεγαλόπνοα έργα. Στόχος μας   για τα επόμενα δυο χρόνια είναι  να βελτιωθεί η δομή, βλέποντας  πως εκεί πάσχει ουσιαστικά  το χωριό μας.

Στην εκδήλωση μας, βρήκαμε καινούργιους συμμάχους, που μέσα από τις δηλώσεις τους θέλουν όχι απλά να μας στηρίξουν αλλά και να μας βοηθήσουν εμπράκτως.

Είναι ιδιαίτερη τιμή, άνθρωποι με τέτοιο κύρος  και εμπειρία πάνω στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, να είναι δίπλα μας ώστε να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και ως Δ.Σ. τον υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων και Γενικό Διευθυντή Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο, τόσο για την δημόσια στήριξη του, όσο και για τα όμορφα λόγια που ειπωθήκαν για τους Πετσάκους μας, μέσα στην ομιλία του.

[the_ad id=”46274″]

Τον κ. Νικόλαο Μαγκαφά, Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών και Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλαβρύτων για την πολύτιμη βοήθεια του στα σημαντικά προβλήματα με την μεταφορά των παιδιών από τον οικισμό Μπόσι, τόσο την περυσινή περίοδο, όσο και την ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω καιρικών συνθηκών φετινή χρονιά. Επίσης να αναφέρουμε και τον τεράστιο αγώνα του  για την κατασκευή δρόμου από τον οικισμό Μπόσι – Νεοχώρι, αξίας 600.000 ευρώ που ήδη έχει πάρει έγκριση.

Την κ. Γιώτα Γκρέμου Σύμβουλο της Τοπικής Κοινότητας Αιγίου.

Τον κ. Ιωάννη Τζουρά Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κορφών.

Τον κ. Γεώργιο Μεντζελόπουλο  Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βάλτας.

Τον κ. Νικόλαο Παπανικολόπουλο Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Σαλμενίκου.

Τον κ. Χρήστο Νικολόπουλο Πολιτευτή της «Ελληνικής Λύσης».

Ευχαριστούμε επίσης όλους αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση των Πετσάκων μας και θέλουμε να τους πούμε, ότι δεν υποσχόμαστε, απλά για να υπάρχουν λόγια.    Ότι αναφέραμε θα το κάνουμε πράξη και σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα μας.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε.

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πετσάκων Καλαβρύτων.

Παρακολουθήστε βίντεο από την εκδήλωση