Ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας συναισθανόμενος το βαρύ φορτίο που φέρουν τα σώματα ασφαλείας της πόλης μας, όντας στην πρώτη γραμμή για τη διαφύλαξη της ορθής τήρησης των κανόνων της πολιτείας και τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, προσέφερε μάσκες ασφαλείας!

Αμέσως με το που ήρθε η χορηγία στο σύλλογο, το πρώτο μέλημα του Προεδρείου ήταν να κατανεμηθούν αναλογικά σε όλους όσους είναι καθημερινά στην πρώτη γραμμή!!

maska3Την Τετάρτη το πρωί βρέθηκαν τα μέλη του Προεδρείου Λάμπης Παπαδόπουλος, Κώστας Κουλούρης και Βασίλης Κερκελές στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου όπου τους υποδέχτηκε στην πύλη η Διοικητής Ευφροσύνη Λαλιώτη, μαζί με όλους τους Πυροσβέστες της βάρδιας!! Η Διοικητής ευχαρίστησε θερμά το Προεδρείο για την πρωτοβουλία και ιδιαίτερα γιατί ο συγκεκριμένος τύπος μασκών μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιόδους πυρκαγιών! Εξήρε την προσπάθεια του Προεδρείου και δεσμεύτηκε πως θα υπάρχει συνεργασία όπου και όποτε ζητηθεί!

maskes2Αμέσως μετά ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κουλούρης βρέθηκαν στα γραφεία του Λιμενικού όπου τους υποδέχτηκε ο Διοικητής του Λιμενικού τμήματος Αιγίου Μιχάλης Κωστάκης ο οποίος παρέλαβε προσωπικά τις μάσκες για την υπηρεσία!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας θέλει να ενημερώσει τα καταστήματα μέλη του που παραμένουν ανοιχτά και έχουν έλλειψη ή αδυναμία εξεύρεσης, πως μπορούν να προμηθευτούν στα γραφεία του συλλόγου μάσκες μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος, τις ημέρες και ώρες που είναι ανοικτός ο σύλλογος κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας!

Ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος δηλώνει: «Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που αναγνωρίζουν τις προσπάθειες και τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε για τους Εμπόρους και την Επιχειρηματικότητα της Αιγιάλειας. Τους ευχαριστούμε για την ευγενική αλλά και πολύτιμη χορηγία τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είναι ηθική δικαίωση για τον Σύλλογο μας ότι αναγνωρίζεται όχι μόνο το έργο μας, αλλά και η χρηστή διαχείριση που κάνουμε. Τέτοιες κινήσεις εμπιστοσύνης μας γεμίζουν υπερηφάνεια και μας οπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε με υψηλό φρόνημα τον αγώνα μας. Σαν άμισθοι και ακούραστοι εργάτες διεκδικούμε, πιέζουμε και προσφέρουμε με μοναδικό όφελος το καλό των Εμπόρων μελών μας!»