Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος προχωρά με δυναμικά πρόσωπα

0
338

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος συνεχίζει την παρουσία ονομάτων που θα τον στηρίξουν στις επερχόμενες εκλογές.

Κάθε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δίνει το δικό του στίγμα στη στήριξη του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη καλογερόπουλου.

 

 

liamis-kalogeropoulos

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ  ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΜΗ  ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ  ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Κατάγομαι από την Ελίκη Αιγιαλείας. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι  σε ιδιωτική Κλινική στην Πάτρα. Είμαι παντρεμένος με την Νατάσσα Μαστροκούκου και εκτελώ καθήκοντα Προέδρου στο Σωματείο Λύκοι Αιγιάλειας  με τμήματα τένις και γυναικείου ποδοσφαίρου.

Οι γονείς μου με έμαθαν να μην υποχωρώ στις βασικές αξίες που με δίδαξαν, αλλά να παλεύω  για τα ιδανικά με εργατικότητα, τιμιότητα και θετική ενέργεια.

Η συμμετοχή μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν έχει καμία σχέση με κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις, ούτε και με προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία  θα  στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού  και της άποψής μου ότι το σημαντικότερο βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα. Δεν είναι μόνο  υποχρέωση στα δημοκρατικά μου πιστεύω, αλλά και καθήκον προκειμένου να δούμε το Δήμο μας σε μια άλλη τροχιά προόδου και ελπίδας με διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και  με κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πολίτες της.

Θα παλέψω για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες και προτάσεις αξιοποιώντας στην πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα μου για τον τόπο μου.

Ως Πρόεδρος σε αθλητικό σωματείο της περιοχής, σε κάτι τόσο καινοτόμο όπως  η πρώτη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αιγιάλειας, η οποία  αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στόχος μου είναι η αξιοποίηση των πόρων, προκειμένου να αναπτυχθεί ο μαζικός αθλητισμός παρέχοντας ευκαιρίες άθλησης σε όλους ανεξαίρετα τους πολίτες, είτε ενδιαφέρονται να κάνουν πρωταθλητισμό είτε απλά να ασκηθούν. Σήμερα οι πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς της Αιγιάλειας αντιμετωπίζουν  προβλήματα εξαιτίας της δημοτικής αδιαφορίας.

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπορευτώ στο πλευρό του κ Καλογερόπουλου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου, καθώς μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία συμμετοχής και ενασχόλησης με τα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του. Πιστεύω και συντάσσομαι πλάι του, προκειμένου εμείς και τα παιδιά μας να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας ! Υπόσχομαι να την τιμήσω!

[the_ad id=”46371″]

 

oikonomou

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Αγαπητοί συμπολίτες ,

Γεννήθηκα στα Μάρμαρα Αιγείρας το 1977, είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών  και τραπεζικός υπάλληλος με άριστη γνώση  αγγλικής γλώσσας και  χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα παιδί.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Αιγείρας με τον υποψήφιο δήμαρχο Αιγιαλείας  Δημήτρη Καλογερόπουλο έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό,  τον οποίο εμπιστευόμαστε  ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό  για όλο το δήμο και για τις Δημοτικές Ενότητες της περιφέρειας.

Μαζί θα δουλέψουμε για ότι δικαιούμαστε, μια ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών ενός προικισμένου δήμου και αυτό θα έρθει μέσα από την πείρα, τη γνώση και τη σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων που ξέρει πολύ καλά να θέτει ο Δημήτρης  Καλογερόπουλος με τους συνεργάτες του με προσήλωση στο στόχο, ομαδικό πνεύμα και σεβασμό στις ανάγκες μας  και στις νέες ιδέες.

[the_ad id=”46274″]

xristopoulos-kalogeropoulos

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Αγαπητοί μου συμπολίτες

 

Ονομάζομαι Χρηστόπουλος Χρήστος γεννηθείς το 1977 στη Αθήνα, αποφάσισα από μικρός να ασχοληθώ με την ιατρική και το καλό του κοινωνικού συνόλου. Από το γυμνάσιο είχα ενεργό δράση στα μαθητικά κινήματα.

Τελειώνοντας την ιατρική σχολή και ακολούθως το 12μηνο του ιατρού υπαίθρου ξεκίνησα ειδικότητα στο Γ.Ν.Α Κορίνθου όπου παρέμεινα για 5 χρόνια λαμβάνοντας την ειδικότητα του Γενικού Ιατρού. Στη συνέχεια έλαβα θέση επικουρικού επιμελητή β στο Γ.Ν Μεσολογγίου όπου παρέμεινα για 1,5 χρόνο δουλεύοντας παράλληλα και στις δομές της πρωτοβάθμιας υγείας.

Τον Ιούλιο του 2017 κατέλαβα την μόνιμη θέση του περιφερειακού ιατρείου Ροδοδάφνης ως επιμελητής β όπου και συνεχίζω μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα εφημερεύω στα Επείγοντα του Γ.Ν Αιγίου.

Για όσους γνωρίζουν παρέλαβα ένα μη λειτουργικό Ιατρείο το οποίο με προσωπικό κόπο και άπλετη βοήθεια κυρίως από τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια μου, αυτή τη στιγμή το ιατρείο εξυπηρετεί την τοπική κοινωνία καθώς και την περιφέρεια ,ενώ συμβάλει σημαντικά στην πρωτοβάθμια υγεία των κατοίκων.

Ζητώ να με στηρίξετε στην νέα μου προσπάθεια να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά και να προσπαθήσω όσο καλύτερα για το καλό της περιοχής μας και των συμπολιτών μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Καλογερόπουλο για την αποδοχή της υποψηφιότητας μου, μαζί θα πορευτούμε για μια νέα αρχή.

Με εκτίμηση
Χρηστόπουλος Χρήστος

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”48922″]