Ο Χρήστος Γούτος συναντά, τιμά και μιλά με τις Γυναίκες

0
498

Από την Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» πραγματοποιεί φιλική συνάντηση.

Στο «Τουριστικό» της παραλίας Αιγίου, στις 8.30 το βράδυ, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος προσκαλεί τις Γυναίκες να βρεθούν και να συζητήσουν γι’ αυτά που θέλουν και τους απασχολούν.

Σε μήνυμά του ο Χρήστος Γούτος, αναφέρει:

«Η Ημέρα είναι αφιερωμένη στις προσπάθειες,  στις διεκδικήσεις, στα δικαιώματα και στην κατάκτηση της θέσης των Γυναικών. Αυτή που τους αξίζει στη ζωή.

Η θέση των γυναικών στην καθημερινότητα, αλλά και στην ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι παραχώρηση ή χατίρι.

Είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι οι Γυναίκες, διαθέτουν ιδιαίτερα γνωρίσματα και αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση στο νέο εγχείρημά μας, ως Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» και ως κοινωνία, για  αλλαγής σελίδας στον Δήμο.

Για μας ακόμα κι αν δεν υπήρχε  ο νόμος της ποσόστωσης στη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια… θα τον επινοούσαμε.

Στη μέχρι τώρα πορεία μας  και στη διαδικασία  συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική η ανταπόκριση που συναντάμε, από όλες τις περιοχές του Δήμου. Πρόσωπα με δεξιότητες, εμπειρίες, ομαδικό πνεύμα, διάθεση προσφοράς και δημιουργίας. Μαζί με τις Γυναίκες, θα πορευτούμε στην Αιγιάλεια του Αύριο».

 

[the_ad id=”52195″]