Επίσκεψη στο Ιστιοπλοϊκό Ναυτικό Όμιλο Αιγίου, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος με στελέχη της νέας Δημοτικής του Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση, λεπτομέρειες για την σαφή προγραμματική του θέση, περί κατασκευής Μαρίνας Τουριστικών  Σκαφών, στην παραλία Αιγίου, προς την Αλυκή.

Ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Πρόεδρο του ΙΝΟΑ  κ. Λάμπη Παναγιωτακόπουλο, μέλη της διοίκησης και μέλη του Ομίλου, για να δηλώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

«Η χωροθέτηση του Καταφυγίου, πριν από χρόνια, η μέχρι τώρα συνεργασία του ΙΝΟΑ με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας, η ετοιμότητα σε μελέτες και άλλες διαδικαστικές υποχρεώσεις, μας δίνουν τη δυνατότητα να πούμε, ξεκάθαρα:

[the_ad id=”46371″]

Η Μαρίνα τίθεται ως προτεραιότητα του Δήμου. Έχουμε ήδη καταγράψει, ως επόμενη Δημοτική Αρχή, επενδυτικό ενδιαφέρον για την υλοποίηση του μεγάλου έργου. Θα καλέσουμε κι άλλους ενδιαφερόμενους  να επενδύσουν στο παραλιακό μέτωπο.

Δεν μπορούμε να γυρίζουμε την πλάτη στη θάλασσα. Είναι στοιχείο ανάπτυξης του Αιγίου και της Αιγιάλειας.

Ο Δήμος είναι διατεθειμένος, αν δεν υπάρξει ιδιώτης να υλοποιήσει το όνειρό μας, να δανειστεί για να το κάνει πραγματικότητα. Ένας Δήμος, άλλωστε, πρέπει να επενδύει, όταν τα οφέλη θα είναι πολλά. Η Δημοτική μου Αρχή θα΄ναι αυτή που θα κάνει τη Μαρίνα στο Αίγιο».

 

[the_ad id=”46704″]