αυΑπό τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, συνεχίζει τις περιοδείες του σε διάφορα σημεία του Δήμου, συναντώντας κατοίκους, εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και αυτοδιοικητικούς, ενώνοντας τις πιο μικρές κοινωνίες.

Τις τελευταίες ημέρες, έγιναν επισκέψεις σε: Βερίνο, Γκραίκα, Κρήνη (Αράχωβα), με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Πέραν της παρακολούθησης του θρησκευτικού μέρους, αντηλλάγησαν ευχές και απόψεις με κατοίκους για τον προεκλογικό αγώνα, δίνοντας ώθηση στην παράταξη.

[the_ad id=”46371″]

Στην Τοπική Κοινότητα Γκραίκα, έγινε συνάντηση με το Σύλλογο του χωριού, με καταγραφή προτεραιοτήτων της περιοχής και ανάλογες εφικτές δεσμεύσεις.

Στην Τοπική Κοινότητα Κρήνης, ο κ. Γούτος μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους, τονίζοντας ότι βασική του αρχή είναι ΑΥΡΙΟ να διοικήσει μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων.

Επιπλέον ανέφερε: «Σκοπός μας δεν είναι, ο εκάστοτε αντιδήμαρχος να εξαρτάται από τις υπηρεσίες της έδρας του δήμου, αλλά αποκεντρωμένα να μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της Συμπολιτείας».

Και κατέληξε:

«Η δική ένωση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, φέρνει την ένωση των δημοτών μας, μακριά από έριδες του παρελθόντος , κομματικούς διαχωρισμούς και προσωπικές αντιλήψεις. Η νίκη που έρχεται στις 26 Μαΐου δεν θα είναι μόνο της δική μας δυνατής ομάδας, αλλά νίκη των ενωμένων δημοτών».

goutos-periodia goutos-periodia

[the_ad id=”46704″]