«Αρχή μας η ισόρροπη  ανάπτυξη κοινοτήτων και αστικών κέντρων – Θα βοηθήσουμε τα χωριά μας»  

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, συνεχίζει τις περιοδείες του σε διάφορα σημεία του Δήμου, συναντώντας κατοίκους, εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και αυτοδιοικητικούς, ενώνοντας τις πιο μικρές κοινωνίες.

Τις τελευταίες ημέρες, έγιναν επισκέψεις σε: Δημητρόπουλο και Άγιο Κωνσταντίνο Συμπολιτείας.

Έγινε  καταγραφή προτεραιοτήτων των Κοινοτήτων  και δόθηκαν οι ανάλογες εφικτές δεσμεύσεις.

Ο κ. Γούτος μίλησε σε συγκεντρωμένους κατοίκους, τονίζοντας ότι βασική του αρχή είναι ΑΥΡΙΟ να διοικήσει μαζί με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων.

[the_ad id=”46371″]

Επιπλέον ανέφερε: «Σκοπός μας δεν είναι, ο εκάστοτε αντιδήμαρχος να εξαρτάται από τις υπηρεσίες της έδρας του δήμου, αλλά αποκεντρωμένα να μπορεί να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες της Συμπολιτείας. Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιφέρειας του Δήμου με το αστικό κέντρο του Αιγίου, δεν είναι απλά μια διαπίστωση, αλλά σημαντική μας αρχή.Και θα το αποδείξουμε».

Και κατέληξε:

«Η δική μου  ένωση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, φέρνει την ένωση των δημοτών μας, μακριά από έριδες του παρελθόντος , κομματικούς διαχωρισμούς και προσωπικές αντιλήψεις. Η νίκη που έρχεται στις 26 Μαΐου δεν θα είναι μόνο της δική μας δυνατής ομάδας, αλλά νίκη των ενωμένων δημοτών».

 

[the_ad id=”46704″]