«Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου.

Ξεναγήθηκαν στους χώρους του, από τον Διευθυντή κ. Νίκο Ροδόπουλο, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, τα εκθέματα, την επισκεψιμότητα που έχει, αλλά και την επέκταση, με νέα πτέρυγα που θα κατασκευασθεί.

Ο Χρήστος Γούτος, εστίασε σε συγκεκριμένα θέματα δηλώνοντας:

«Είναι ανάγκη εμείς οι ίδιοι οι δημότες να αγκαλιάσουμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου, που φυλάσσει και εκθέτει την ίδια μας την ιστορία. Αν εμείς δεν το κάνουμε πρώτοι, πώς έχουμε την απαίτηση να το δουν οι επισκέπτες μας;

[the_ad id=”46371″]

Θα πρέπει άμεσα ο Δήμος μαζί με τοπικούς συλλόγους και φορείς να συμβάλλουν με μαζικές επισκέψεις, αλλά και διοργανώσεις εκδηλώσεων, εφάμιλλες του χώρου, ώστε να αποκτήσει ζωντάνια και έμμεσα να προβληθεί.

Στο πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάσουμε σε λίγες ημέρες, έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για το Αρχαιολογικό Μουσείο, τον Πολιτισμό, τους Αρχαιολογικούς Χώρους, την  Ιστορία και την Πολιτιστική μας κληρονομιά».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]