Τετάρτη βράδυ στις 19.30 περίπου, ο νέος Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε μαζί με τον Αρχιμανδρίτη Ιωακείμ Βενιανάκη, τις αίθουσες του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που γινόταν το μάθημα 2 τμημάτων ¨μικρών¨ κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και της Ελεγκτικής Επιτροπής. Παρόντες και 6 χορευτές από αυτούς που είχαν πάει στο Detroit του Michigan τον Μάρτιο του 2012. Από τότε γνώριζαν τον νέο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που συνόδευε τον προηγούμενο Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο. Κατά την είσοδό του τα παιδιά του Χορευτικού σταμάτησαν τα μαθήματα χορού, αφού ο Μητροπολίτης τα χαιρέτησε δια χειραψίας και αντάλλαξε δύο λόγια και με τα 50 παιδιά. Ακολούθως ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρ. Κιλιάς, ζήτησε από τους επισήμους φιλοξενουμένους  να ανέβουν στο Γραφείο του Συλλόγου. Προηγήθηκαν οι  φιλοξενούμενοι και ακολούθησαν τα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και οι 6 χορευτές.  Εκεί ο Μητροπολίτης με ζεστά και απλά λόγια είπε τις απόψεις του για την σημερινή δύσκολη κατάσταση. Η όλη συζήτηση έγινε με σοβαρότητα και ένοιωσαν όλοι υπερηφάνεια, διότι ο Σεβασμιότατος είναι ¨γέννημα¨ του Αιγίου. Στο τέλος το Δ.Σ. του Ομίλου προσέφερε σε όλους τους φιλοξενουμένους ημερολόγιο των 40 χρόνων και στον Μητροπολίτη, χάρτη που φαίνεται ποιες χώρες και ποιες σπουδαιότερες πόλεις  έχει δώσει παραστάσεις ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου μαζί με αναμνηστικό πιάτο.

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΟΥΓΕΝΝΩΝ

Την Παρασκευή 27/12/2019 οι ¨μικροί ¨ στις 12.00-13.00 με δύο τμήματα, θα παρουσιάσουν πρόγραμμα στο Πάρκο των Χριστουγέννων. Θα πάρουν και μέρος στην ανακύκλωση, με οδηγίες και επίβλεψη του Δήμου και της ΔΗΚΕΠΑ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Το Σάββατο 21/12/2019 θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή στις αίθουσες του Χορευτικού. Για τους ¨μικρούς¨ του Δημοτικού είναι η γιορτή, που θα αρχίσει στις 19.00 και θα τελειώσει στις 21.00. Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει καραμέλες, θα ακολουθήσει προσφορά του Δ.Σ. σε πατατάκια – γαριδάκια – ξηρούς καρπούς – αλμυρά – αναψυκτικά – κ.λ.π. και θα πραγματοποιηθεί χορός (ξεφάντωμα πραγματικό) με Ελληνική και ξένη μουσική ενώ η γιορτή θα τελειώσει με προσφορά μπαλονιών με ευχές  που θα γράφουν επάνω για ευτυχισμένο και καινούργιο χρόνο.