Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για αγρότες, κτηνοτρόφους και οδηγούς ταξί

0

Ο Άγγελος Τσιγκρής στη Βουλή για αγρότες, κτηνοτρόφους και οδηγούς ταξί

Ζήτησε επιδότηση σε λιπάσματα – ζωοτροφές και αναπροσαρμογή του κομίστρου για μεταφορά μαθητών. 

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα της εβδομάδων που πέρασε (28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου).

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε

  1. ΣτηνEρώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, για την αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού του προγράμματος και του κομίστρου των ταξί, για τη μεταφορά των μαθητών στα σχολεία (Αριθμός πρωτοκόλλου: 4257 / 30.3.2022).
  2. Στο Αίτημα προς τον Υπουργό Aγροτικής Ανάπτυξης για την επιδότηση στις τιμές των λιπασμάτων και των ζωοτροφών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε στην έναρξη των εργασιών κατασκευής του Νέου Αυτοκινητόδρομου “Πάτρα – Πύργος”, τονίζοντας ότι -μέχρι την ολοκλήρωση του έργου- απαιτούνται να γίνουν όλες οι απαραίτητες βελτιωτικές παρεμβάσεις στον τομέα της οδικής ασφάλειας, προκειμένου να μην θρηνήσουμε και άλλες άδικα χαμένες ανθρώπινες ζωές.

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής στις 22.5.2022 κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών (αριθμός πρωτοκόλλου: 6729 / 22.5.202)], με την οποία ζητούσε τη λήψη πρόσθετων μέτρων οδικής ασφάλειας στην Πατρών – Πύργου, μέχρι την τελική ολοκλήρωση του Νέου Αυτοκινητόδρομου._