Συνεδρίασε χθες το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 25ης Νοεμβρίου 2018, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προεδρείου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Γεώργιος Βαγενάς έλαβε το αξίωμα του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα στο διαπαραταξιακό Προεδρείο της Ε.Σ.Ε.Ε., βάσει του νέου πλαισίου του καταστατικού της, ενώ από την Ομοσπονδία μας εξελέγησαν ακόμα τρία άτομα στο Διοικητικό Συμβούλιο και ένα στην Ελεγκτική Επιτροπή. Συγκεκριμένα, οι κ.κ. Ανδρέας Παντελιός, Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και Γεώργιος Ρώρος εξελέγησαν ως Μέλη του Δ.Σ. και ο κ. Βασίλειος Σπυρόπουλος εξελέγη στην Ελεγκτική Επιτροπή.

[the_ad id=”46371″]

Αναφερόμενος ο κ. Βαγενάς στα αποτελέσματα της εκλογής της νέας Διοίκησης της Ε.Σ.Ε.Ε.: «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους φίλους συναδέλφους και συνυποψηφίους μου που δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δείξουμε σε όλους ότι κανένας αγώνας δεν χάνεται παρά μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος βγαίνει δυνατή, ενωμένη και με ευρεία φωνή εκπροσώπησης. Εμμένουμε στα αιτήματά μας για την προάσπιση του μικρού εμπόρου και την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]