Με τους Ανδρέα και Χρήστο Παπαϊωάννου μίλησε το aigialeiapress.com και η Ιωάννα Δημουλά, όπου αναφέρθηκαν στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στην πόλη του Αιγίου, το   “mr coffee”   Κλ. Οικονόμου 44 και Βασιλέως Κωνσταντίνου γωνία , στην Τρίγωνη Πλατεία.
Με τον Ανδρέα Παπαϊωάννου είχαμε μια γενικότερη συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου του καθώς είναι ταμίας της συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Οικονομικός Επόπτης της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας και Μέλος του Προεδρείου στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας ή ΓΣΕΒΕΕ,   το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων όλης της χώρας.
Μερικά από τα θέματα της  ενδιαφέρουσας και ενημερωτικής  συζήτησης αφορούσαν  φυσικά τους αρτοποιούς    και το τι έπεται στη συνέχεια, μετά  από την δεκαετή οικονομική κρίση, το διετές lockdown, τις αυξήσεις στην ενέργεια και φυσικά τον πόλεμο στην Ουκρανία που έχει οδηγήσει σε μια σειρά από οικονομικές συνέπειες και πολλές από αυτές αφορούν και την Ελλάδα.

Το Αρτοποιείο Παπαϊωάννου στην Άβυθο Αιγίου  το γνωρίζουμε όλοι για την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και φυσικά τους οικείους και αγαπητούς σε όλους μας ιδιοκτήτες. Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε να γίνεται πράξη ένα ακόμα επιχειρηματικό εγχείρημα τους, που και αυτό συνοδεύεται από   αγάπη και  μεράκι. Περισσότερο όμως μας χαροποιεί που το καινούριο εγχείρημα γίνεται από νέους ανθρώπους, τον Χρήστο Παπαϊωάννου, που ακολουθεί την παράδοση του πατέρα, αλλά βάζει και το δικό του προσωπικό , νεανικό στοιχείο. Ένας υπέροχος συνδυασμός για τέλειο αποτέλεσμα!!

Το aigialeiapress.com εύχεται καλές δουλειές!!