Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας “Ιωάννης Κοκονέτσης” το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στον πεζόδρομο της Αιγείρας.

aigira-3Πλήθος κόσμου προσήλθε για να απολαύσει ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα διαμορφωμένο από μοντέρνα κομμάτια.

Μουσικά θέματα ταινιών, ροκ και πρωτότυπες συνθέσεις για μπάντα, αποτέλεσαν το μουσικό πρόγραμμα στην συναυλία το οποίο εκτέλεσαν άψογα οι μουσικοί και καταχειροκροτήθηκαν από το φιλόμουσο κοινό.

aigira-4Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικής Υποστήριξης και Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας-Αιγείρας κα Μαρία Σταυροπούλου, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της αναφέρθηκε στην σπουδαία συμβολή της Δημοτικής Φιλαρμονικής αλλά και γενικά των φιλαρμονικών της περιοχής, στην καλλιέργεια της μουσικής αλλά και γενικά της καλλιτεχνικής συνείδησης στη νεολαία, τονίζοντας ότι είναι υποχρέωση των τοπικών κοινωνιών και των θεσμικών τους εκφραστών να στηρίξουν έμπρακτα και αποτελεσματικά τη δουλειά των υπευθύνων.

Το παρών έδωσαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Χρυσανθόπουλος και Βασίλης Τομαράς.

aigira-2Εντυπωσιακή στιγμή υπήρξε η εκφώνηση των μαθητών και η άψογη συνεργασία τους με τις Φιλαρμονικές της ευρύτερης περιοχής όπως του Συλλόγου Φιλαρμονικής Ακράτας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.

Ο Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας κ. Δημήτρης Μίχαλος ευχαρίστησε ξεχωριστά τους Μαέστρους των άνωθεν Φιλαρμονικών κ. Χρήστο Ασημακόπουλο και κ.Παναγιώτη Παναγάκο για την πολύτιμη βοήθεια τους όλα αυτά τα χρόνια. Η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας “Ιωάννης Κοκονέτσης” θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η ξεχωριστή συναυλία.

aigira-1Συγκεκριμένα, το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Αιγιαλείας για την ηχητική κάλυψη, τον ηχολήπτη της εκδήλωσης Φώτη Πανταζή masternoiz, την κα Αθανασία Πάνου διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Αιγείρας για τα καθίσματα που παραχώρησε, το κατάστημα ΝΟΗΜΑ και τον κ. Αντώνη Σταυρόπουλο για την χορηγία με τις αφίσες της συναυλίας, τα καταστήματα ΠΥΘΑΡΙ και GILLES για την άψογη συνεργασία τους.