Στη σύγχρονη εποχή των γρήγορων ρυθμών οι συνήθειες της καθημερινότητας έχουν υποστεί αλλαγές και πολλές επιλογές έχουν αλλάξει εντελώς!

Το άτομο πλέον επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες για να επιλέξει τις καθημερινές του συνήθειες, για να βρει ακριβώς τι του ταιριάζει και για να υιοθετήσει κάποιες από αυτές σε καθημερινή βάση, ώστε να τις ακολουθεί πιστά!

Οι ρυθμοί της ζωής, η αλλαγή στον τρόπο που το άτομο δρα μέσα στην καθημερινότητα του, τα πρότυπα τα οποία ο καθένας μας επιλέγει να ακολουθεί και να επηρεάζεται από αυτά, η ραγδαία αύξηση του χρόνου που ο καθένας μας σπαταλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media / tv κα) είναι μερικοί παράγοντες διαμόρφωσης συνηθειών.

Πλέον από πολύ πιο μικρή ηλικία το άτομο μοιάζει ανεξάρτητο, σχεδόν αυτόνομο σε ότι επιλέγει να εμπεριέχεται στην καθημερινότητα του, αλλά σαφώς επηρεάζεται και από το άμεσο περιβάλλον του, δηλαδή την οικογένεια του, τους φίλους του, το εργασιακό περιβάλλον και γενικά την κοινωνία!
Έτσι παρατηρείται αλλαγή μέχρι και στις διατροφικές συνήθειες που ο καθένας μας επιλέγει ανεξαρτήτως του φύλου ή της ηλικίας!
Μεγάλο ποσοστό του αγοραστικού κοινού πλέον εστιάζει στην ποιότητα των διατροφικών του συνηθειών και επιλογών και φαίνεται να μη τον νοιάζει τόσο η ποσότητα!

Έτσι έχει αναπτυχθεί μια αγοραστική νοοτροπία που εστιάζει στην εύρεση του κατάλληλου σημείου αγοράς προϊόντων που καταναλώνονται καθημερινά και ειδικώς στα προϊόντα κρέατος! Με αλλά λόγια ο καταναλωτής ψάχνει μαγαζιά- κρεοπωλεία όπου θα βρει την καλύτερη ποιότητα, κοντά του και θα μπορέσει να εμπιστευτεί την επιχείρηση!
Ένα τέτοιο μέρος σίγουρα θα βρεις στην περιοχή της Άνοιξης!
Το κρεοπωλείο στην Άνοιξη ή ακόμα και ένα κρεοπωλείο στο Χαλάνδρι, το οποίι κατά κύριο λόγο είναι συνοικιακό, έχει δημιουργηθεί και στηρίζει την ιδέα της ποιοτικής εύρεσης κρέατος, στη γειτονιά!
Με αέρα μια άλλης εποχής το κρεοπωλείο στην Άνοιξη, μένει και επιμένει στην επιλογή αρίστης ποιότητας ντόπιων κρεάτων, μικρών παραγωγών εστιάζοντας στην ποιότητα!
Μένοντας και στηρίζοντας μικρές συνοικιακές επιχείρησης το κρεοπωλείο στην Άνοιξη, μπορεί με τη σειρά του να στηρίζει μικρούς ανεξάρτητους αλλά διαλέκτους παραγωγούς που έχουν στόχο την καλύτερη ποιότητα, για τον τελικό καταναλωτή!
Έτσι εάν μένεις στην γύρω περιοχή, ακόμα και αν είσαι πιο μακριά αλλά είσαι από αυτούς που ψάχνουν τα προϊόντα που καταναλώνουν, μια βόλτα στο κρεοπωλείο της Άνοιξης θα σε κάνει να ξαναπάς για τα ψώνια σου, καθώς μια δοκιμή είναι αρκετή να πείσει κάθε καταναλωτή που εστιάζει στο καλύτερο και το αναζητά για το τραπέζι του, είτε είναι για προσωπική χρήση είτε προορίζεται να μεταφερθεί σε τραπέζι εστιατορίου!