Τα Χριστούγεννα είναι για μικρούς και μεγάλους, για όλους όσους αισθάνονται και παραμένουν παιδιά.

Για έβδομη χρονιά φέτος το πάρκο των Χριστουγέννων γέμισε δράσεις και πλήθος κόσμου που  καθημερινά έρχεται να απολαύσει όχι μόνο τα ωραία δρώμενα, τις ιστορίες που διαδραματίζονται μέσα στο πάρκο, τον πανέμορφα στολισμένο χώρο αλλά και να γνωρίσει τα περίπτερα!!

Στα περίπτερα θα δούμε  ξεχωριστές δημιουργίες, οι περισσότερες φτιαγμένες με το χέρι. Δώρα που μπορεί να προσφέρει ο καθένας τις ημέρες των εορτών σε πολύ καλές τιμές.

[the_ad id=”46371″]

Σαπούνια, κρέμες, αρώματα, δωράκια και ενθύμια σε μεγάλη ποικιλία. Τα περίπτερα είναι ανοικτά όλη την ημέρα και δίνεται η δυνατότητα σε κάποιους, που ξεχάστηκαν, να ψωνίσουν από εκεί τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους, όταν η υπόλοιπη αγορά είναι κλειστή.

Πολλά από τα περίπτερα είναι γνωστά καταστήματα της περιοχής μας που  δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αναδείξουν και περεταίρω την δουλειά τους, ενώ άλλα έχουν ως έδρα τα σπίτια των κατασκευαστών.

Πραγματικά τέτοιες δύσκολες εποχές είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε αυτές τις πρωτοβουλίες. Μάλιστα μιλώντας σε κάποιους εθελοντές που βρίσκονται σε μερικά από τα περίπτερα των υψηλών αλωνίων, μας είπαν πως  τα μισά έσοδα από τα κέρδη των περιπτέρων τους  θα δοθούν στο χαμόγελο του παιδιού!!

Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και καλό θα ήταν πηγαίνοντας στο πάρκο, πέρα από το υπέροχο θέαμα που παρουσιάζει να κάναμε μία μικρή στάση και στα περίπτερα!! Το aigialeiapress και ή Ιωάννα Δημουλά βρέθηκαν εκεί, ας δούμε το ρεπορτάζ!!

[the_ad id=”46274″]

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]