Μια ήρεμη δύναμη με συγκροτημένες θέσεις και απόψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, με γνώσεις για τα επί μέρους προβλήματα των περιφερειακών ενοτήτων και των κοινοτήτων της Αιγιάλειας, χωρίς φανφάρες και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στις περιοδείες που συνεχίζει σε όλη την Αιγιάλεια.

Το πολύ αξιόλογο ψηφοδέλτιο της παράταξης που στελεχώνεται από γνωστούς και γνωστές συμπολίτες και συμπολίτισσες αγωνιστές στους χώρους δουλειάς τους, στα σωματεία, στους συλλόγους, στις οργανώσεις και στα κινήματα που συμμετέχουν, δημιουργεί ένα πολύ αξιόμαχο συνδυασμό ικανό να φέρει τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο της Αιγιάλειας.

Σήμερα Σάββατο 18 Μάη εκτός από την παρουσία της παράταξης στην πλατεία Αγ. Λαύρας στο Αίγιο με έντυπο υλικό και εξορμήσεις στις γύρω περιοχές, είχε και μια πολύ εξαιρετική παρουσίαση του προγράμματος και των θέσεων της παράταξης στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στις Καμάρες για τη περιφερειακή ενότητα του Ερινεού το μεσημέρι του Σαββάτου και στο Διακοπτό το βράδυ της ίδιας μέρας.

Η Μαχητική ΠΡΟοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) είναι η παράταξη εκείνη που με Δήμαρχο τον Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο, μπορεί να υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τα όνειρά μας για μια άλλη Αιγιάλεια που μας αξίζει

[the_ad id=”46704″]