Μια αυθεντική μουσική λαϊκή βραδιά προσέφερε ο Δήμος Αιγιαλείας, την Παρασκευή που μας πέρασε, στην παραλία της Αβύθου. Μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές απόλαυσαν τους Αιγιαλείς καλλιτέχνες Τούλα Κατσιβάλη και Κώστα Σωτηρόπουλο και σιγοτραγούδησαν με το πλούσιο ρεπερτόριο τους. Το μοναδικής ομορφιάς τοπίο δημιούργησε μια μαγική βραδιά και η λαϊκή συναυλία ταξίδεψε μουσικά τους εκατοντάδες που την παρακολούθησαν, αποζημιώνοντας τους για την επιλογή αυτή.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης.

Σε σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε ο κ. Καλογερόπουλος τόνισε πως «η πανδημία επί δυο χρόνια μας στέρησε μικρές και μεγάλες χαρές, αρκετές απολαύσεις καθώς και την δυνατότητα να βρισκόμαστε και να διασκεδάζουμε. Μόνο όταν χάσαμε τα παραπάνω τα εκτιμήσαμε. Προσπαθώντας να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο έχουμε δρομολογήσει, όλο το καλοκαίρι, πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε όλη την Αιγιάλεια. Η αποψινή βραδιά μάλιστα πραγματοποιείται με Αιγιαλείς καλλιτέχνες και μουσικούς κάτι που μας δίνει πρόσθετη χαρά και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτούς».

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» οι οποίες και συνεχίζονται με τεράστια επιτυχία