Γι ακόμα μια φορά, μέσα από το #radioaigialeia ξεκαθάρισε, ο τέως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας και επικεφαλής του Συνδυασμού ”Εμπορική Ενότητα”Λάμπης  Παπαδόπουλος, πως  δεν είναι αρνητικός σε κάθε νέο που προτείνεται και φυσικά ούτε στην Πεζοδρόμηση(που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εορτών σε τμήμα της Κλ.Οικονόμου). Βασική προϋπόθεση όμως, να υπάρχει οικονομοτεχνική  μελέτη βιωσιμότητας των μαγαζιών απο γραφείο εγνωσμένης αξίας  που να εξασφαλίζει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε, όπως είπε χαρακτηριστικά, να κάνουμε με ασφάλεια το όραμα πραγματικότητα!!

Τόνισε πως το γεγονός του ότι απείχε από την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου,  το έχει αναλύσει ήδη με επιστολή που έστειλε σε όλα τα ΜΜΕ αλλά και στον εισαγγελέα, καθώς η συνεδρίαση, ήταν παράνομη και αντικαταστατικη.

Ζήτησε από το νυν προεδρείο να πάει ήρεμα σε εκλογές τις οποίες βάσει  του νόμου 17/12 και του καταστατικού, πρέπει να προκηρύξουν στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ που πρέπει να συγκληθεί άμεσα στις αρχές Δεκεμβρίου, γιατί αλλιώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου.(οπως έχει διαρρεύσει, ήδη υπάρχει ρήγμα στο προεδρίο)!!

Αναφέρθηκε στον έντονο προβληματισμό των εμπόρων για το ”νέο ασφαλιστικό”. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επανέλθει η παλιά μέθοδος των κλάσεων με βάση τα χρόνια ασφάλισης!!

Έκανε κάλεσμα σε όλες τις υγιείς ομάδες να συστρατευθούν μαζί του, θεωρώντας πως θα είναι το μοναδικό πολυσυλλεκτικό   ψηφοδέλτιο, που έχει έως τώρα 50 και πλεον υποψηφίους, κάτι που καθιστά και πολύ δύσκολη τη διαχείριση του.Ενώ ευχαρίστησε γι ακόμα μια φορά τους εμπόρους που πυκνώνουν τις τάξεις της ”εμπορικής ενότητας’.’

Τόνισε πως δεν έχει καμία διάθεση αντιπολίτευσης!

Όπως είπε χαρακτηριστικά είναι έμπορος, δεν είναι ούτε αυτός ούτε οι άλλοι έμποροι είναι τεμπέληδες, όπως κάποιοι διατείνονται…”Αρκεί να δουλέψει κάποιος, τις ώρες που δουλεύουμε και τότε μόνο θα μπορεί να κάνει κριτική”!

όπως είπε, άκουσε με προσοχή τους προηγούμενους καλεσμένους της εκπομπής τόσο την κ. Τσουκαλά όσο και τον κ. Καραΐσκο  και οι ιδέες τους, δεν απέχουν απο τη δική του άποψη!Κοινή πεποίθηση… το Αίγιο να γίνει προορισμός!Αρκεί να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις!

Τέλος αναφέρθηκε στην black Friday και πόσο διαδεδομένη είναι στη χώρα μας η ημέρα αυτή των εκπτώσεων!Ας ακούσουμε τη συνέντευξη!!

Της Ιωάννας Δημουλά