Με απρόσμενη μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων εμπόρων και συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, η 1η εθελοντική αιμοδοσία και τέθηκε σε λειτουργία η Τράπεζα Αίματος του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας, υπό την Αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.aimodosia eborikos - 2

Την εκδήλωση της αιμοδοσία επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, δίνοντας τις εγκάρδιες ευχές του για την προσφορά μας στον συνάνθρωπο.

Το ”ποδαρικό” στην αιμοδοσία, του Προέδρου της Ένωσης Καπνοπωλών, Περιπτερούχων και Παντοπωλών κ. Τσινάκη Γιώργου, έφερε μεγάλη συμμετοχή και γι’ αυτό o Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους έδωσαν 5 λεπτά από τον χρόνο τους για την τράπεζα αίματος των Εμπόρων συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, τον Ιατρό Μικροβιολόγο Ζωϊτώπουλο Βασίλειο και τις Νοσηλεύτριες κυρίες Καζάνη Μαρία και Μπαγιωνέτα Σοφία, για την παρουσία τους, την ιατρική υποστήριξη και τις συμβουλές τους, την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α κ. Τσουκαλά Μαρία για την υποστήριξη της Αιμοδοσίας και τον συνάδελφο έμπορο κύριο Νάκο Παναγόπουλο για την διάθεση του καταστήματος του, για την υλοποίηση της εκδήλωσής.

Τέλος ευχαριστεί τους χορηγούς επικοινωνίας της Αιμοδοσίας, που προσφέρθηκαν να διαφημίσουν την εκδήλωσή του, Πελοπόννησος, Filodimos.gr, Ράδιο Αίγιο 99,2 fm, ΠΡΩΤΗ, Ημερήσιος της Αχαΐας, AIGIALEIAPRESS.COM, Kalavryta press, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS, ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ NEWS.