Η 9η εθελοντική αιμοδοσία του Ε.Κ.ΑΜΕ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και ενίσχυσε την τράπεζα αίματος του Συλλόγου κατά 17 φιάλες.

Ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Ειδικού Κέντρου χαροποιώντας και συγκινώντας ταυτόχρονα όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου γιατί με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται οι ανάγκες των ωφελούμενων και των οικογενειών τους. Το να βοηθάς με όποιο τρόπο μπορείς, για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. είναι αξία ανεκτίμητη.

Όποιοι φίλοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, μπορούν τις ημέρες που λειτουργεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) να δώσουν και να δηλώσουν να χρεωθεί στην τράπεζα αίματος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ή σε όποια άλλη τράπεζα αίματος επιθυμούν.

Το Δ.Σ., οι ωφελούμενοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Συλλόγου ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου και πιο συγκεκριμένα τον ιατρό κ. Ζωιτόπουλο Βασίλειο  και τις νοσηλεύτριες κα. Κουμούτσου Αγγελική και κα. Καζάνη Μαρία για τον επαγγελματισμό τους και εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κούσκουρη Βασιλική         Στεφανίδης   Θεόδωρος