Βάπτισμα του πυρός για τον Βαγγέλη Κουτρουμπέλη με συνέντευξή του στο aigialeiapress.com

 

Μόλις πριν λίγες μέρες έγινε και επίσημα γνωστό από τον Επικεφαλής του Συνδυασμού Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο  πως το τμήμα επικοινωνίας της παράταξης θα αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Βαγγέλη Κουτρουμπέλης που θα είναι και υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο.

[the_ad id=”46371″]

Στην πρώτη συνέντευξη στο Aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά ο κος Κουτρουμπέλης, αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί με τα κοινά αλλά και  στον επικεφαλής του Συνδυασμού Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, ιδιαίτερα στον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που τρέφει προς το πρόσωπό του, θεωρώντας τον ως τον μόνο ικανό για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του Δήμου Αιγιαλείας!!

Μεταξύ άλλων αναφερόμενος στο Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο είπε: «Γνωρίζω τις ικανότητες του μέσα από την δημοτική του θητεία στα αυτοδιοικητικά ως επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας. Ότι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας με την μεγαλύτερη επιτυχία. Αυτό  φαίνεται και από  το γεγονός πως είναι ο μακροβιότερος Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων και πως έχει επανεκλεγεί τέσσερις φορές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως είναι ο μόνος από τους επικεφαλής των παρατάξεων του 2014, που παραμένει…».

Ο Βαγγέλης Κουτρουμπέλης όπως είπε χαρακτηριστικά δεν ήρθε για να κάνει κριτική σε καμία παράταξη. Η πορεία όλων όσων έχουν περάσει από το Δημοτικό θώκο είναι καταγεγραμμένη. Η κοινωνία έχει την δυνατότητα να κρίνει τα πεπραγμένα του καθενός. Είναι  γεγονός όμως, όπως είπε χαρακτηριστικά, πως η κεντρική πολιτική  «ανωμαλία» υπάρχει και σε τοπικό επίπεδο. Χρόνια θέματα δεν έχουν βρει λύσεις γιατί δεν υπάρχει βούληση και πραγματικός σχεδιασμός. Οι προεκλογικές εξαγγελίες καταλήγουν ως εκθέσεις ιδεών και τα πάντα παραμένουν ίδια όπως και πριν τις εκλογές.

[the_ad id=”46274″]

Όσον αφορά το πρόγραμμα και τις προτάσεις του συνδυασμού «Αιγιαλέων Πόλις» θα γίνουν γνωστές και επίσημα ενάμισι περίπου μήνα πριν από τις εκλογές. Μέχρι τέλος του μήνα θα ανακοινωθούν και άλλα αξιόλογα στελέχη, γνωστοί Αιγιώτες, που θα στελεχώσουν την παράταξη.

Τέλος στο μεγάλο θέμα για το αν θα τους στηρίξει κάποιο μεγάλο κόμμα, ο κος Κουτρουμπέλης εκφράζοντας τον επικεφαλής της παράταξης είπε: « Ο επικεφαλής της παράταξης έχει δηλώσει πως θα είμαστε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός, παρ’ ότι κάποιο αισθανόμενοι αδύναμοι θέλησαν με παραπλανητικές κινήσεις να πλήξουν την παράταξη».

Κλείνοντας ο κος Κουτρουμπέλης απευθυνόμενος στους πολίτες της Αιγιάλειας είπε: «Η Ιστορία και η πορεία του καθενός είναι γνωστή. Αν πραγματικά θέλουν η περιοχή να βρει τον δρόμο της ανάπτυξης υπάρχει τρόπος με το να εμπιστευτούν πρόσωπα άφθαρτα, καινούρια και κυρίως ικανούς αρχηγούς, όπως είναι ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος»!!

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]