Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στο Αίγιο, ο Βασίλης Φιλιππόπουλος

0
361

Από τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου  Γούτου, ανακοινώνεται ότι:

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου θα είναι ο Βασίλης Φιλιππόπουλος

Ο κ.Φιλιππόπουλος γεννήθηκε στην Κουνινά Αιγίου

Είναι  Αγρότης και Αντιπρόεδρος του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας, προσπαθώντας για τα προβλήματα των ανθρώπων της υπαίθρου και του πρωτογενούς τομέα

Επί σειρά ετών ασχολήθηκε με τα αγροτικά συνεταιριστικά θέματα, ως Μέλος του Δ.Σ της ΠΕΣ

Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης

Έχει θητεύσει ως Αντιδήμαρχος (το 2006 και από το 2011 έως το 2014)

Επίσης ως Πρόεδρος και Μέλος σε σημαντικές Επιτροπές και Οργανισμούς του Δήμου (Λιμενικό Ταμείο-Οικονομική Επιτροπή-Αθλητικό Οργανισμό κ.ά.)

Από το 2006 μέχρι και σήμερα συμμετέχει στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, παίρνοντας μέρος στην αντιμετώπιση πολλών φυσικών καταστροφών (πλημμύρες,χιονοπτώσεις, φωτιές, σεισμούς  κ.ά).

Από το 2011 μέχρι το 2014 ήταν Υπέυθυνος Πολιτικής Προστασίας, με απόφαση του Δημάρχου  Στάθη Θεοδωρακόπουλου, γνωρίζοντας πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής.

Η συμμετοχή στα αυτοδιοικητικά κοινά ξεκίνησε το 1990 ως μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κουνινάς με Πρόεδρο τον αείμνηστο Ν.Σκαρστίλα

Το 2002 και 2006 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου και συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγίου μέχρι το 2010

Από το 2011 μέχρι σήμερα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας

[the_ad id=”46371″]

Ο ίδιος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Επέλεξα τη νέα Παράταξη του Χρήστου Γούτου, γιατί η μεγάλη Ομάδα που δημιουργήσαμε – κι ενόχλησε κάποιους – είναι η μοναδική λύση για τον τόπο.Ο Χρήστος Γούτος, χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια, γνωρίζει ότι η επόμενη μέρα, ως Δήμαρχος, θα τον φέρει αντιμέτωπο με πολλά ζητήματα. Έχει όμως  τις γνώσεις, την εμπειρία και πιστεύει στη συνεργασία για λύσεις στα προβλήματα, χωρίς να δημιουργεί στους πολίτες προσδοκίες, με υποσχέσεις δίχως αντίκρυσμα .Με όραμα, εργατικότητα και συνέπεια θα δώσει θετικό στίγμα στον Δήμο μας. Για την Αιγιάλεια που θέλουμε και μπορούμε»

Ο Χρήστος Γούτος τον καλωσορίζει στο Συνδυασμό, λέγοντας:

«Ο Βασίλης Φιλιππόπουλος, είναι ο πιο έμπειρος απ΄όλους μας και η εμπειρία του αποτελεί για μας πυλώνα διοίκησης του Δήμου. Απλός  άνθρωπος που  ποτέ δεν χρησιμοποίησε τις θέσεις ευθύνης για δόξα αλλά πάντα για να προσφέρει στην κοινωνία μας.Στο δρόμο που τώρα χαράζουμε, μαζί θα συνεχίσουμε την καθημερινή προσπάθεια. Από Σήμερα για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 

[the_ad id=”46704″]