Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος, στο Αίγιο, ο Γιώργος Γκιώνης

0
402

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, θα είναι ο Γιώργος Γκιώνης.

Ο κ. Γκιώνης είναι απόφοιτος της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών  (ΤΕΙ Λάρισας.), αλλά ασχολείται με την οικογενειακή Επιχείρηση Θερμοϋδραυλικών, στο Αίγιο.

Είναι νυμφευμένος με τη Μαρία Τράπαλη και Πολύτεκνος.

Είναι Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελεί δικό μου προσωπικό στοίχημα, όπως και ο αγώνας μου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Αφουγκραζόμενος τον παλμό της πόλης μου, κατανοώ πως η στιγμή για μια ριζική και ουσιαστική αλλαγή είναι προ των πυλών.  Συνοδοιπόρος του άξιου υποψηφίου Δημάρχου   Χρήστου Γούτου, εύχομαι να φανώ κι εγώ αντάξιος   στη δημιουργία νέων οριζόντων και προοπτικών για μια βελτιωμένη Αιγιάλεια…του Αύριο».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Γιώργος Γκιώνης, έχει με τη δράση του αποδείξει τις κοινωνικές του ευαισθησίες. Μαζί με θετική επαγγελματική πορεία και αστείρευτο ενδιαφέρον για το συλλογικό όφελος,  μας προσδίδει εκείνα τα εχέγγυα ενός συμπολίτη που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Μαζί θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε σίγουρα καλύτερο…το Αίγιο του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».