Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο κ. Αγγελόπουλος κατάγεται από τον Ελαιώνα Αιγιάλειας,  μεγάλωσε και ζει στο Αίγιο με την οικογένειά του.

[the_ad id=”46371″]

Είναι απόφοιτος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει εργαστεί σε διοικητικές θέσεις τοπικών επιχειρήσεων, ενώ από το 2011 δραστηριοποιείται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στους Τομείς των Λογιστικών Υπηρεσιών και της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Η ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση άρχισε το 2006, οπότε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Αιγίου και ως μέλος της Δημοτικής Αρχής του τ. Δημάρχου Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά,  αξιοποιήθηκε σε θέσεις ευθύνης του Δήμου.

Έχει θητεύσει ως:

  • Αντιδήμαρχος Αιγίου (2009)
  • Πρόεδρος του Δημοτικού Κινηματογράφου «ΑΠΟΛΛΩΝ»
  • Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Δήμου Αιγίου
  • Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγίου

[the_ad id=”46274″]

Ο ίδιος δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα πρέπει να επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς άξονες: Τουρισμό – Προστασία και Ανάδειξη Περιβάλλοντος – Ενίσχυση Τοπικής Οικονομίας. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Χρ. Γούτος έχει υπευθυνότητα, θέληση και κυρίως ικανότητα να το κάνει.  Μαζί του, από το 2006, διαπίστωσα το πόσο αποτελεσματικός, αξιοκρατικός και διάφανος ήταν ο τρόπος διοίκησης που έκανε  και αυτό το προφίλ του το έχει ανάγκη η κοινωνία μας».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, συμβάλλει στην αναγκαία  ανανέωση με ένα επιπλέον εφόδιο, που λίγοι έχουν στην ηλικία του. Την εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γενικότερα στη Διοίκηση. Με όρεξη, πείσμα και ικανότητα, θα βοηθήσει σημαντικά στο να φτιάξουμε την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]