Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος ο Μίλτος Καραφωτιάς

0
341

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος, θα είναι ο  Μίλτος Απ. Καραφωτιάς.

Ο κ.Καραφωτιάς  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Είναι γιος του ιατρού και τέως Δημάρχου Αιγίου Αποστόλη Καραφωτιά  και της Αρχειονόμου (Γενικά Αρχεία του Κράτους) Μαργαρίτας Γιαννοπούλου -Καραφωτιά. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, που έχει μάθει από νωρίς  να μη ζει με άξονα το «εγώ» αλλά το «εμείς».

Έχει σπουδάσει   Electronic Engeeniring ( Ηλεκτρονικός), στο Πανεπιστήμιο του STAFFORDSIRE της Αγγλίας. Η αγάπη του για το Αίγιο ήταν τόσο μεγάλη, που αν και του παρουσιάστηκαν αξιοσημείωτες ευκαιρίες  σταδιοδρομίας , τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Αθήνα, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στη πόλη του.

– Ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση επισκευής και πώλησης Η/Υ  το 2003, την οποία  διατηρεί ως και σήμερα. Από το 2014 είναι Υπεύθυνος Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων της VODAFONE-INTRACOM, για όλη την Αιγιάλεια.

– Είναι παντρεμένος με την Μαριάννα Αρβανίτη  και έχουν ένα  γιο 4 ετών.

– Λάτρης του Αθλητισμού  και ιδιαίτερα του μπάσκετ αγωνίζεται ενεργά από πολύ μικρή ηλικία ως και σήμερα, σε διάφορες τοπικές ομάδες, όπως: Κεραυνό, ΕΦΑ, Ολυμπιακό Αιγίου και Φιλαθλητική.

– Είναι εκλεγμένο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί θεωρώ υποχρέωσή μου να συμβάλλω στην ανάπτυξη του πανέμορφου τόπου μας, για το παιδί μου, για τα παιδιά μας.

Ως άνθρωπος, που έχω ζήσει στο εξωτερικό, βλέπω πόσο αναξιοποίητη είναι η περιοχή μας, παρά τις δυνατότητες που έχει για να μετατραπεί σε έναν απόλυτο τουριστικό -και όχι μόνο – προορισμό.

[the_ad id=”46371″]

Έχω μάθει στη ζωή μου να εργάζομαι σκληρά γι’ αυτούς και γι’  αυτά που αγαπώ, να σκέφτομαι «έξω από το κουτί» σε κάθε πρόβλημα και να εκμεταλλεύομαι κάθε  ευκαιρία που μου παρουσιάζεται.Να μην περιορίζω τις επιλογές μου σ’ αυτές που μου επιβάλλουν οι καταστάσεις, αλλά να βλέπω τις «εκτός κάδρου» δημιουργικές προοπτικές.

Εγώ, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας, θέλουμε την αλλαγή που χρειάζεται η Αιγιάλεια, για να γίνει τόπος ιδανικός, τόπος ονειρικός.

Αποφάσισα να είμαι στο πλευρό του Χρήστου Γούτου, γιατί  είναι απλός, προσηνής, με ήθος, εντιμότητα και παράλληλα με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Γνωρίζω τη κοινωνική του ευαισθησία, την ωριμότητά του και πιστεύω στις ικανότητές του.  Είναι ο υποψήφιος που ενώνει και δε διχάζει. Ο συνδυασμός μας είναι ένα επιτυχημένο κράμα εμπειρίας και νιάτων.

#oloimazi για μια Αιγιάλεια αντάξια των δυνατοτήτων της και των κατοίκων της».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Μίλτος Καραφωτιάς, έχει μεγαλώσει σε μία οικογένεια που πάντα αγωνιούσε για την πορεία του Αιγίου και της Αιγιάλειας. Έχει βιώσει από μικρός το μόνιμο ενδιαφέρον και τη σημαντική προσφορά για μία  υγιή πορεία της περιοχής. Ως άνθρωπος, ως οικογενειάρχης και ως επαγγελματίας, επιδεικνύει μια αδιάκοπη αγωνία για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Είναι έτοιμος να συνεχίζει, μαζί μας, την πορεία προς το Αύριο, με όλες τις δυνατότητες που έχει και είναι πολλές και χρήσιμες. Μαζί θα κάνουμε καλύτερη  την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]