Από τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου  Γούτου, ανακοινώνεται ότι:

Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Ακράτας θα είναι ο Τρισεύγενη Ντερέκη.

Η  κ.Ντερέκη  έχει γεννηθεί στο Συνεβρό της ορεινής Ανατολικής Αιγιάλειας. Μεγάλωσε στην Αιγείρα, όπου τελείωσε Δημοτικό και Γυμνάσιο,και αποφοίτησε από το Λύκειο Ακράτας.

Εργάστηκε στην Αθήνα, για αρκετά χρόνια,  σε Λογιστήριο και ως Υπεύθυνη σε μεγάλη Βιοτεχνία Ρούχων.

Η αγάπη που είχε για τον τόπο της, ήταν η αφορμή να επιστρέψει και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Παραλία Ακρατας, όπου και διατηρεί επιχείρηση με ενδύματα, για περίπου 30 χρόνια.

Είναι  παντρεμένη με τον Φώτη Μπινιέρη (Αστυνομικό στο Α.Τ. Ακράτας) και έχουν μαζί δύο γιους.

Είναι:

– Μέλος στο Σύλλογο Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας

–  Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου , ενώ υπήρξε  Μέλος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ακράτας.

[the_ad id=”46371″]

Η ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει:

«Ανταποκρίθηκα στο τιμητικό για μένα κάλεσμα του Χρήστου  Γούτου, ξέροντας ότι είναι έντιμος πολίτης με αξίες, με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση και όραμα για μια νέα Αιγιάλεια του ΑΥΡΙΟ .Επίσης έχει γνώσεις και ξέρει να διαχειριστεί  τα προβλήματα του Δήμου μας, με πνεύμα συλλογικότητας, συνεργασίας και ενότητας, μακριά από διχαστικές λογικές και αλαζονεία.              Θεώρησα χρέος τη συμμετοχή μου στις εκλογές, από αγάπη και αγωνία για τον τόπο μου. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί πράξη ευθύνης για ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά, για να ενισχύσω την παραγωγική προσπάθεια, την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του Δήμου μας και των σνδημοτών μας.

Παράλληλα, χρειάζονται πράξεις και έργα, με σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, δίκαια, χωρίς τοπικιστικές, πληθυσμιακές ή ψηφοθηρικές διακρίσεις. ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  αξίζουμε κάτι καλύτερο με μιά  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ  ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ».

Ο Χρήστος Γούτος την καλωσορίζει στο Συνδυασμό, λέγοντας:

«Η Τρισεύγενη Ντερέκη, είναι πολλά για μας. Μητέρα, εργαζόμενη επαγγελματίας, με κύρος  στην αγορά της Ανατολικής  Αιγιάλειας. Πονά τον τόπο της και γνωρίζει τις αδικίες εις βάρος του, τα προηγούμενα χρόνια. Μαζί θα κάνουμε αυτά  που πρέπει, με σχέδιο και μεθοδικότητα. Από Σήμερα νοιαζόμαστε για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]