Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφια στη Συμπολιτεία η Παναγιώτα Γιαννοπούλου

0
306

Από τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου  Γούτου, ανακοινώνεται ότι:

Στις Δημοτικές Εκλογές, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Συμπολιτείας θα είναι η Παναγιώτα Γιαννοπούλου.

Η κα Γιαννοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα.Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Κωστόπουλο και μητέρα 2 παιδιών. Εργάστηκε επί 20 χρόνια ως διοικητικό και τεχνικό στέλεχος στην Τεχνική Εταιρεία Απόστ. Βγενόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. και στη συνέχεια έως και σήμερα διατηρεί Τεχνικό και Κτηματομεσιτικό Γραφείο στην Πάτρα.

Η ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον κ. Χρήστο Γούτο να συμμετέχω στον συνδυασμό ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Συμπολιτείας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η απόφαση μου πηγάζει από τη σιγουριά και την αποφασιστικότητα που διακρίνουν τον κ. Χρήστο Γούτο και σε συνδυασμό με την αγάπη του προς την τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Αιγίου δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών μας.

Από φύση μου ανήσυχο και αυτοδημιούργητο άτομο και αφουγκραζόμενη την αγωνία των συμπολιτών μου για μία καλύτερη ποιότητα ζωής πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης για πρώτη φορά. Βασική μου προτεραιότητα θα είναι να υπηρετήσω με έμπνευση και αγάπη τον άνθρωπο και με σεβασμό στο δικαίωμα του για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, για τη διεκπεραίωση των απλών καθημερινών προβλημάτων της περιοχής που αγαπάμε όλοι μας.

Προσδοκώ μία ειλικρινή σχέση με τους συμπολίτες μου χωρίς παρωπίδες ώστε να δημιουργηθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας της κάθε γειτονιάς της περιοχής με τον Δήμο.

Οραματίζομαι η δημοτική ενότητα Συμπολιτείας να μπει πλέον ενεργά όπως της αξίζει στο κάδρο των εξελίξεων, των υψηλών στόχων και της ανάπτυξης».

Ο Χρήστος Γούτος την καλωσορίζει στο Συνδυασμό, λέγοντας:

«Ο Παναγιώτα έχει γνώσεις και εμπειρία του στον τεχνικό τομέα και μας είναι αναγκαίες στην αυριανή μας Δημοτική Αρχή. Νοιάζεται για την Συμπολιτεία, βάζοντας για τον τον τόπο της υψηλούς στόχους. Από Σήμερα φροντίζουμε, μαζί, για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

[the_ad id=”46704″]