Κατόπιν προσκλήσεως των διοικήσεως της ομάδος Χειροσφαιρίσεως «Σεριφάτο Αιγίου», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος τέλεσε προχθές (Κυριακή) το απόγευμα την Ακολουθία του Αγιασμού στο κλειστό γυμναστήριο της πόλεως, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, απευθυνόμενος με πατρικά λόγια αγάπης προς τους διοικητικούς παράγοντες, τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριες, στάθηκε σε τρία σημεία – κλειδιά, δηλαδή στη συνεργασία, την πειθαρχία και το αίεν αριστεύειν.

 

Ακολούθως, απένειμε τιμητικά διπλώματα και μετάλλια στους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες που διέπρεψαν στα περυσινά πρωταθλήματα, ευχόμενος υγεία και καλή επιτυχία στις νέες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Παπασταύρου, θέλοντας να ευχαριστήσει τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στην τέλεση του Αγιασμού, του απένειμε τιμητική πλακέτα, ενώ, από την πλευρά του, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον διοικητικό παράγοντα ως ευλογία μια εικόνα τής Πολιούχου του Αιγίου, Παναγίας Τρυπητής.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]