Με την υπό σύσταση Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας συναντήθηκε η ”Εμπορική Ενότητα” στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς που έχουν την ίδια αγωνία για το μέλλον της Αιγιάλειας!

Το παρών έδωσαν από πλευράς ”Εμπορικής Ενότητας” ο Επικεφαλής και τ.πρόεδρος  του Eμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος, οι Αντώνης Αργυρόπουλος, Βασίλης Κερκελές, Νίκος Παναγόπουλος και Νικολέτα Χανδόλια.

Από την υπο σύσταση Ομοσπονδία παρίσταντο οι Σταύρος Καραδημητρόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Θανάσης Μπαλτουμάς, Σπύρος Χριστόπουλος, Ολυμπία Ρούβαλη, Γεώργιος Ρόζος, Θανάσης Κόρδας!

Κοινός στόχος και πεποίθηση η ανάκαμψη της αγοράς, η προβολή των συλλόγων μας, η ανάδειξη της ιστορικότητας της περιοχής και των μνημείων μας  με απώτερο σκοπό την  προσέλκυση ξένου κόσμου καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής μας θέσης(συνδυάζει βουνό-θάλασσα).

Ο επικεφαλής της ”Εμπορικής Ενότητας”Λάμπης Παπαδόπουλος ευχήθηκε να ευοδωθούν οι στόχοι της υπό σύσταση Ομοσπονδίας  και η προσπάθεια  των συλλόγων της περιοχής μέσα από αυτή τη συνένωση, με απώτερο σκοπό να καταστεί ισχυρή, και παραγωγική.

Ο προσωρινός πρόεδρος κος Καραδημητρόπουλος τόνισε πως πρώτη φορά, μέλη εμπορικού Συλλόγου επισκέπτονται το Σύλλογο και ανταλλάσσουν την Κοινή αγωνία τους για το μέλλον της Αιγιάλειας!  Μάλιστα ένα αναμνηστικό ημερολόγιο του συλλόγου Μελισσίων, παραδόθηκε στον επικεφαλής της ”Εμπορικής Ενότητας”, με τις ευχές για καλή επιτυχία στις εκλογές του εμπορικού για καλή χρονιά 2020 και καλή συνεργασία!!!

Εμείς ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, oλοκληρώνοντας τη συνάντηση, δεσμευτήκαμε πως θα είμαστε ανοικτοί