Με Σύνθημα την Εξωστρέφεια δίπλα στα προβλήματα των εμπόρων ο Λάμπης Παπαδόπουλος!!

Πάντα στις επάλξεις ο Τέως Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος!!

Στην Γιορτή του Αγίου Πνεύματος και των Εμπόρων της πόλης μας, παρέστη στην  δοξολογία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου, που τελέστηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  κ. Αμβρόσιο!!

 

Μάλιστα δεν παρέλειψε να θέσει προβλήματα καθημερινότητας στους επισήμους της περιοχής και στον Νέο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Ενώ  σε  δηλώσεις του στο aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά, δήλωσε παρών για όλον τον Εμπορικό κόσμο!! Είπε πως θα είναι κοντά σε όποιον τον χρειάζεται απ’  όποια θέση και αν βρίσκεται,  αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του  στις επερχόμενες εκλογές του Συλλόγου.

Φυσικά ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!!Τέλος αναφέρθηκε  Στις εκδηλώσεις του 9ου PMS Patras motor show ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ιταλίας «Passione Rossa» και  στο διήμερο εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου το κατάστημά του συμμετείχε ενεργά, με δικό του περίπτερο!

Μας μίλησε γι’ αυτή τη διοργάνωση και για άλλες τέτοιες διοργανώσεις που θα μπορούσαν να φέρουν κόσμο και να κάνουν γνωστή την πόλη μας, τα καταστήματά μας και τα προϊόντα μας!!

Για όλα αυτά όπως είπε χαρακτηριστικά χρειάζεται εξωστρέφεια …ας παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη!!

 

Της Ιωάννας Δημουλά