Την πρωτοχρονιάτική  πίτα του έκοψε χθες το απόγευμα στην ταβέρνα Ορέστης και  για πρώτη φορά, ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής.

Στην σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Παπαδόπουλος, ευχαρίστησε όλους όσους  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αλλά και αυτούς που δεν μπόρεσαν να έρθουν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Συνήθως ο σύλλογος  έκανε την γιορτή του τον Δεκέμβριο του Αγίου Νικολάου και στα κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, φέτος λόγω του ότι αργούν οι απόκριες αποφασίστηκε να γίνει και  κοπή Βασιλόπιτας.

[the_ad id=”46274″]

Ο Κος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους και  τους ευχήθηκε καλή χρονιά. Μάλιστα δεν παρέλειψε να απευθύνει το λόγο στους Πολιτευτές που παραβρέθηκαν. Μάλιστα και  αυτοί με την σειρά τους έκαναν από  έναν σύντομο χαιρετισμό.

Παρόντες ήταν οι Πολιτευτές της Ν.Δ Δημήτρης Αντωνακόπουλος από τα Καλάβρυτα και οι κυρίες Χριστίνα Άλεξοπούλου και Γεωργία Ντάτσικα  από την Πάτρα και ο κος Ακαρέπης του Κ.Κ.Ε. Το παρόν έδωσε και ο κος Ευάγγελος Κουτρουμπέλης υπεύθυνος επικοινωνίας του Συνδυασμού Αιγιαλέων Πόλις, η κα Θεώνη Σταθοπούλου και πολλοί άλλοι.

pita-syllogos-alikis-2019 pita-syllogos-alikis-2019 pita-syllogos-alikis-2019

Τον Δήμο Εκπροσωπούσε ο Αντιδήμαρχος Κος Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, αλλά και ο Κος Στράτος Βαρδάκης που είναι και μέλος τους Συλλόγου. Η βραδιά κύλησε  σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ενώ το φλουρί  έπεσε στην Δημοσιογράφο Ιωάννα Δημουλά!!

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]