Παρουσία δύο υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, θα γίνει η φετινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας.

Οι δύο πολιτικοί, στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού και αρχηγού του κόμματός μας Κυριάκου Μητσοτάκη, αποδέχθηκαν την πρόταση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλη Σταθακάρου, και το απόγευμα (7μ.μ.) της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, αναμένεται να βρεθούν στο Αίγιο και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «TELIS», όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Κεφαλογιάννης, ενώ ο Γραμματέας Οργανωτικού θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση, για την μέγιστη δυνατή επιτυχία της οποίας τα κομματικά στελέχη ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται πυρετωδώς, καθώς στόχος είναι να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό κομματικό επίπεδο, μα κυρίως στους φίλους και τα μέλη της παράταξης, οι οποίοι ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται «αγκαλιάζοντας» την προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια το ομολογουμένως δραστήριο διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας.