Χθες, 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό του φορέα, το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου, υλοποίησε με επιτυχία και σε ευχάριστο κλίμα ένα ακόμη σεμινάριο επιμόρφωσης εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις χαμηλής επικινδυνότητας, κατηγορίας Γ.

Ευχαριστεί θερμά τους καταρτιζόμενους, για την εμπιστοσύνη τους προς τον Σύλλογο.

Επίσης, ενημερώνει τα μέλη του, καθώς και όλους τους επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν, προκειμένου οι ίδιοι να ασκούν τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους, που είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για μία επιχείρηση, ότι ο Σύλλογος πρόκειται να υλοποιήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα τα εξής σεμινάρια:

1)Τεχνικών Ασφαλείας – Επιμόρφωση για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις Β κατηγορίας επικινδυνότητας και με αριθμό εργαζομένων μέχρι και 6 εργαζόμενους (συνεργεία, επιχειρήσεις επεξεργασίας ξύλου, μέταλλου, υφάσματος και δέρματος, πρατήρια υγρών καυσίμων, αναγόμωση πυροσβεστήρων, ανυψωτικές εργασίες).

2) Τεχνικών Ασφαλείας – Επιμόρφωση για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχειρήσεις Γ κατηγορίας επικινδυνότητας και με αριθμό εργαζομένων μικρότερο του 50 (εμπόριο, μεταφορές, αποθηκεύσεις, επικοινωνίες, τράπεζες και λοιπά Οικονομικά Ιδρύματα, ασφάλειες και Λοιπές Υπηρεσίες, κλπ).

Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 10 εκπαιδευτικές ώρες (2 ημέρες επιμόρφωσης, 5+5 ώρες).

3) Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ ) (όπου ανήκουν εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, ψητοπωλεία, φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω τηλέφωνο, προκειμένου να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, τηλ. 26910- 25056 και στα γραφεία του συλλόγου, Ι. Μεσσηνέζη 5, 1ος όροφος, ώρες λειτουργίας 8:00πμ-16:00μμ.