Με επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση από τον κόσμο του Αιγίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη Black Friday, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, από τον Σύλλογο μας.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός  Σύλλογος  Αιγιαλείας  ευχαριστεί για την ανωτέρω εκδήλωση τον Δήμο Αιγιαλείας, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου μας, για παραχώρηση  τμήματος  της  πλατείας  Πολυχρονιάδη και για την κάλυψη της εκδήλωσης με μουσική, καθώς και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Επίσης, ευχαριστούμε το ΔΙΕΚ Αιγίου για την άψογη συνεργασία. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε  τον  κ. Λουκά  Χριστολουκά, διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ Αιγίου και την κα. Αλεξάνδρα Φωτεινού, υπεύθυνη κατάρτισης ΔΙΕΚ Αιγίου. Ευχαριστούμε, επίσης, το τμήμα Αισθητικής, για το δωρεάν face painting, που προσέφεραν οι σπουδάστριες του, σε μικρούς και μεγάλους καθώς και το τμήμα Αρχιτεκτονικής.

[the_ad id=”46371″]

Επίσης, ευχαριστούμε την Λέσχη Χορού Dancing Club, η οποία παρουσίασε  ένα ευχάριστο χορευτικό πρόγραμμα  καθώς  και την Φιλαρμονική Αιγίου “Ευτέρπη”, η οποία με την σειρά της ερμήνευσε ένα κεφάτο πρόγραμμα, δίνοντας μια ωραία μουσική νότα.

Ο Σύλλογος μας, επιπλέον, ευχαριστεί το Ανθοπωλείο «Μανώλεια», για την διακόσμηση του χώρου, την καφετέρια Papillion και τα ψητοπωλεία  Ζάρος και Λιατσής, για την βοήθεια τους καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και τον κ. Νικόλαο Μανέτα.

Στα παιδιά  μοιράστηκαν  μπαλόνια, ενώ σε εμπορικά καταστήματα μοιράστηκαν από την πρόεδρο  κα. Μαίρη Χρονοπούλου  και τη Γ.Γ. κα Ντία Παναγοπούλου, οικολογικές τσάντες  του   Ελληνικού  Εμπορίου  και της ΕΣΕΕ, για να ενισχυθεί η οικολογική συνείδηση των δημοτών.

Εν κατακλείδι, ο Σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους εμπόρους και τα καταστήματα, τα οποία προχώρησαν σε σημαντικές  προσφορές  και  εκπτώσεις  για το αγοραστικό κοινό, που επέλεξε να κάνει τις αγορές του την ημέρα αυτή  και παράλληλα  παρέμειναν ανοιχτά καθ’ όλη την διάρκεια της  ημέρας.

Με  Εκτίμηση

Η Πρόεδρος                                          Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                                 Ντία  Παναγοπούλου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]