Με επιτυχία η Μεγάλη Εθελοντική Αιμοδοσία! την παγκόσμια ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και η Αιγιάλεια γιόρτασε την ημέρα αυτή στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αλέκος Μέγαρης) όπου ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και Συνδιοργανωτές το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, την Ένωση Καπνοπωλών –Περιπτερούχων -Παντοπωλείων Αιγιαλείας και τον Εκπολιτιστικό Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Αλυκής Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος», πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία!

Αρκετοί ήταν οι εθελοντές αιμοδότες που θέλησαν όχι μόνο να δώσουν αίμα αλλά και να ενημερωθούν, για τα δέκα λεπτά από την καθημερινότητά μας που μπορούν να σώσουν μία  ανθρώπινη ζωή!!

Από τις δέκα το πρωί του Σαββάτου 13 Ιουνίου, το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και η υπεύθυνη του τμήματος αιμοδοσίας κ. Μ. Καζάνη και οι τέσσερις Πρόεδροι των συνεργαζόμενων Συλλόγων δέχονταν τους εθελοντές αιμοδότες έως τις δυόμιση το μεσημέρι όπου και ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία!

Ήταν η πρώτη Μεγάλη  Αιμοδοσία για τη φετινή χρονιά, γι’ αυτό και προτιμήθηκε η συμβολική αυτή ημερομηνία,  που τιμά  τον   εθελοντή αιμοδότη και τον αλτρουισμό που επιδεικνύει προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό του!

Θα συνεχίσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες  που σκοπό έχουν την προσφορά στον συνάνθρωπο, την εξάλειψη της προκατάληψης και την άγνοια γύρω από την αιμοδοσία!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδιοργανωτές, αλλά και τους φορείς που συμμετείχαν, ιδιαίτερα τον Στρατηγό  ε.α της Αστυνομίας, τέως Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας  κ. Διονύση Τσουκαλά, τους Συμβούλους της Τοπικής Κοινότητας Αιγίου κ. Διονύση Λουκόπουλο και κ. Σωκράτη Μαυρίδη που έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας εθελοντές αιμοδότες!

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τους συνάδελφους που δεν μπόρεσαν να παραστούν,  πως μπορούν καθημερινά στο νοσοκομείο του Αιγίου να δώσουν αίμα που θα φυλαχτεί για τους ίδιους ή για συγγενείς πρώτου βαθμού, αν παραστεί ανάγκη!!

με τιμή

ο Πρόεδρος                                                         η Γ. Γραμματέας
Λάμπης Π. Παπαδόπουλος                                       Νικολέτα Χανδόλια