Με reality αλλά και μυθοπλασία σχεδιάζει να ξεκινήσει ο ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. Έτσι, εκτός από τη σειρά στΟργή του Acun με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου, άλλο ένα πρόσωπο που υπέγραψε με τον σταθμό είναι και η Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου θα πρωταγωνιστήσει σε μια κομεντί με μεταφυσικά στοιχεία. Τα επεισόδια θα είναι αυτοτελή αν και θα υπάρχει κεντρική ιστορία. Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα έχει τον τίτλο «Ζωή». Το σενάριο υπογράφουν η Δωροθέα Πασχαλίδου και ο Γιώργος Καραμίχος.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει και το Love Island για το οποίο, όπως μαθαίνουμε, σε λίγες μέρες θα βγει στον αέρα και το τρέιλερ για τις συμμετοχές.

Πρόκειται για ένα reality που προβάλλεται και στην βρετανική τηλεόραση, στο οποίο οι παίκτες μέσα από κάποιες δοκιμασίες προσπαθούν να βρουν τον έρωτα. Στο concept όπως παίζεται στο εξωτερικό επιτρέπονται όλα. Για να προχωρήσεις στο παιχνίδι αρκεί κάθε εβδομάδα να έχεις βρει το ταίρι σου. Αποχωρούν από την βίλα όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε εξωτικό νησί, το αγγλικό γυρίζεται στην Μαγιόρκα, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το όνομα του παρουσιαστή.

zappit.gr