Με δυναμικές παρουσίες στο συνδυασμό του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

0
1817

Εκλεκτά ονόματα παρουσιάζει ο συνδυασμός του Δημήτρη Καλογερόπουλου που διεκδικεί τον Δήμο της Αιγιάλειας στις ερχόμενες εκλογές

“Οι Δημοτικές Εκλογές του προσεχούς Μαΐου, θα διεξαχθούν με τα νέα δεδομένα που επιβάλλει  πλέον στο χώρο της Αυτοδιοίκησης ο νόμος της απλής αναλογικής.

Η συνεργασία που πάντα αποτελούσε ζητούμενο στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και το θεμέλιο πάνω στο οποίο έπρεπε να οικοδομηθεί η πρόοδος των τοπικών κοινωνιών, πλέον κατοχυρώνεται ως επιταγή και του νόμου.

Για μένα αυτή η εξέλιξη δεν είναι κάτι νέο, ή άγνωστο. Αυτόν το δρόμο, της συνεργασίας, ακολούθησα σε όλη την Αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Και αποδείχθηκε ένας δρόμος παραγωγικός και δημιουργικός.

Στον ίδιο δρόμο συνεχίζω και τώρα, με στόχο και όνειρο να δούμε την Αιγιάλεια  να αλλάζει, να αξιοποιεί τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά της, να κατακτά την πρωταγωνιστική θέση που δικαιωματικά της ανήκει.”

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΙΔΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ

elana-kostaridi

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποφάσισα να συμμετέχω  ενεργά για πρώτη φορά.

Είμαι  Παιδαγωγός  πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ,  πτυχιούχος Λογοθεραπεύτρια, υπότροφος Ειδικής  Αγωγής  στο πανεπιστήμιο Κύπρου, Γεωγραφική Εκπρόσωπος του Ν. Αχαΐας στο Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοθεραπευτών, Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας και συνεργάτης της Ελληνικής Εταιρίας ΔΕΠΥ του νοσοκομείου Παίδων. Είμαι σύζυγός του  Κων/νου Παπακωνσταντίνου και μητέρα δύο εφήβων της Γλυκερίας και του Σταμάτη. Δραστηριοποιούμε στην ειδικότητά μου,  αντιμετωπίζοντας περιστατικά απ όλη την Αιγιάλεια, και ως αναπληρώτρια σε ΣΜΕΑ (Σχολικές Μονάδες Ειδικών Αγωγών).

Ως παιδί εμπορικής οικογένειας, που αφουγκραζόταν πάντα τις ανάγκες της κοινωνίας, πήρα αρχές και αξίες από το κάθε μέλος της  και διαμόρφωσα τη στάση ζωής μου και το όραμα μου για το μέλλον .

Ο πατέρας μου Σταμάτης, μου έμαθε το ΄΄ευ ζην΄΄, αγαπώντας και στηρίζοντας το τόπο μου. Η μητέρα μου Βούλα, μου έμαθε τη δύναμη της οικογένειας, ο αδελφός μου Βασίλης ως γυμναστής το ΄΄ευ αγωνίζεσθαι΄΄, ο σύζυγός μου ΄΄το συνοδοιπορείν΄΄ και τα παιδιά μου να ονειρεύομαι για ένα καλύτερο μέλλον .Το επάγγελμά μου αδιάλειπτα μου υπενθυμίζει την ανάγκη για κοινωνική ευαισθησία και κοινωνική προσφορά.

Ως πολίτης, μητέρα και εργαζόμενη, είμαι έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, ως υποστηρικτής και συνοδοιπόρος του υποψηφίου Δημάρχου  Δημητρίου Καλογερόπουλου,  έμπειρου αυτοδιοικητικού, γνώστη από διοίκηση, καταξιωμένου στον επαγγελματικό στίβο, ικανού να δημιουργήσει, να βρει λύσεις, άμεσου στην επικοινωνία, κοντά στον κάθε πολίτη, με ευαισθησία για όλες τις κοινωνικές ομάδες.  Σ΄αυτόν τον αγώνα θέλω να υπερισχύσει από όλους μόνο η αλήθεια και το χρέος απέναντι στα παιδιά μας και  σε όσους έχουν ανάγκη. Δεν βλέπω διαχωριστικές γραμμές και άλλα χρώματα εκτός από αυτά  του τόπου μας, της γης μας, της θάλασσας μας. Ας μην τα αφήσουμε να ξεθωριάσουν. Ας βοηθήσουμε στην αναζωογόνηση τους.  Έχουμε ανάγκη από κοινωνική ευαισθησία, κοινωνική πολιτική και έργο σε όλους τους τομείς. Ας κάνουμε πράξη τα οράματά μας για τον τόπο μας με έναν οδηγό που ξέρει από μάχες, έχει διάθεση, εμπειρία  και ικανότητα.

Τώρα δουλειά για την Αιγιάλεια . Όχι άλλους πειραματισμούς.

 

[the_ad id=”46274″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

giannis-symbolopoulos

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα .

Είμαι επαγγελματίας στο Αίγιο, παντρεμένος με τη Μελπομένη Γκαβέρα και πατέρας μίας ανήλικης κόρης της Βασιλικής.

Με την υποψηφιότητα μου θέλω να εκφράσω τη διάθεση μου για προσφορά στο τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω με την οικογένεια μου.

Στις εκλογές του Μαΐου θα συμπορευτώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δημητρίου Καλογερόπουλου για το Δήμο Αιγιαλείας, ενός αυτοδιοικητικού με εμπειρία και έργο, που έχω ζήσει από κοντά και τον εμπιστεύομαι. Ξέρω καλά ότι γνωρίζει ότι ο Δήμος θέλει έργο και όχι λόγια, ικανό να δώσει καθοριστική μάχη για την πρόοδο και την αλλαγή για όλο το κοινωνικό σύνολο. Είμαι ένας από αυτούς που τον παροτρύναμε να μπει επικεφαλής, βλέποντας ότι μπορεί να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της περιοχής μας, αφού χρόνια ως εργαζόμενοι σε όλο το Δήμο, ακούμε την εκτίμηση του κόσμου στις ικανότητες του. Πιστεύω ότι η δραστηριότητα των επαγγελματιών εξαρτάται κατά πολύ από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και τον θεωρώ μόνο κατάλληλο να κάνει ότι πρέπει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο μικρός αλλά ευλογημένος τόπος μας, απαιτεί μεγάλες θυσίες που λίγοι της εγγυώνται. Σας ζητώ να στηρίξετε μια νέα υποψηφιότητα, δίπλα σ’ έναν άνθρωπο που δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη σας.

Όλοι μαζί μπορούμε να περπατήσουμε στο δρόμο της αξιοκρατίας και της ανάπτυξης.

Τώρα δουλειά για την Αιγιάλεια. Όχι άλλους πειραματισμούς.

 

[the_ad id=”46371″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

anastasia-papaliksiou

Ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο της Αιγιάλειας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος με τίμησε με την πρόταση του να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο που ηγείται, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Δύο είναι οι λόγοι που με ώθησαν να αποδεκτώ την πρότασή του : η πεποίθηση ότι οι πολίτες οφείλουν να μην αποφεύγουν την ενασχόλησή τους με τα κοινά, αλλά να συνδημιουργούν και συνδιαμορφώνουν τις συνθήκες στις οποίες ζουν και η εμπιστοσύνη που μου εμπνέει ο

δυναμισμός , η εμπειρία και η αξιοσύνη του κ.Δ. Καλογερόπουλου.

Αναστασία Παπαλεξίου
Φιλόλογος
Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Ιόνιο Παν/μ

 

[the_ad id=”46274″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

sokratis-aggelopoulos

Αγαπητοί φίλοι θέλω να μοιραστώ την απόφασή μου να συμμετέχω ενεργά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο τον οποίο θεωρώ τον πλέον κατάλληλο για την αναζωογόνηση της Αιγιάλειας .

Δοκιμασμένος με επιτυχημένο έργο και ικανός να δημιουργήσει και να συντηρήσει υποδομές ανάπτυξης εξ ίσου  αστικών και αγροτικών περιοχών για την υποβοήθηση  της αγροτικής παραγωγής της περιοχής μας.

Σωκράτης Αγγελόπουλος του Νικολάου

Αυτοαπασχολούμενος ηλεκτρονικός, παραγωγός αγροτικών προϊόντων

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]