Μαύρο το μέλλον για την ΔΥΟ Αιγίου -Ακράτας-Καλαβρύτων-Κλειτορίας, με τον κίνδυνο να υποβαθμιστεί με ένα υπάλληλο προς εξυπηρέτηση για λίγα άτομα.

[the_ad id=”46371″]

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, βρέθηκε στην Πάτρα για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Α’ ΔΟΥ. μίλησε μεν δημόσια για αποφάσεις που θα ληφθούν, ωστόσο σε συνεργασία που είχε με υπηρεσιακά στελέχη, δεν έκρυψε τα στάνταρ της πολιτικής του.

Ο κ. Πιτσιλής τόνισε στους συνομιλητές του με σαφήνεια ότι «εφορίες που δεν διαθέτουν Δικαστικό Τμήμα και Τμήμα Ελέγχου θα κλείσουν και οι εργαζόμενοι τους θα μεταφερθούν σε όσες έχουν» όπως η ΔΟΥ υποδοχής (Α’ Πατρών) στην οποία θα συγχωνευθεί αυτή του Αιγίου.

Η σταδιακή υποστελέχωση και τα πολλά κενά στην εφορία Αιγίου, δείχνει να αποτελεί σημαντική αιτία του λουκέτου και σε πλήρη υποβάθμιση, αφού θα τη μετατρέψει σε ένα απλό «Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων» με έναν καλά ενημερωμένο υπάλληλο, για την εξυπηρέτηση λιγοστών υποθέσεων (πιστοποιητικά κ.ά.), για τα οποία δεν απαιτείται η φυσική παρουσία των φορολογουμένων στην Πάτρα.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]