Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 4ου Γυμνασίου Αιγίου διαπρέπουν και σε  εξωσχολικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και διοργανώσεις, δίνοντας βαθιά ελπίδα ότι αυτή η γενιά επιφυλάσσει κάτι καλό για  το μέλλον.

Παρά την καθημερινή πίεση και το βεβαρημένο πρόγραμμα οι μαθητές δέχονται με χαρά να συμμετέχουν και σε άλλες δράσεις, φανερώνοντας με τις επιτυχίες τους και το υψηλό επίπεδο του σχολείου και βέβαια των ιδίων.

Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι το τελευταίο  διάστημα μαθητές-τριες μας πέτυχαν σε τρεις διαφορετικούς διαγωνισμούς, κάνοντας το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους υπερήφανους!

 

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ GRAND PRIX  ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Το σχολείο μας συμμετείχε στον διαγωνισμό Grand Prix Θετικών Επιστημών του νομού Αχαΐας το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στην Πάτρα και κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 32 σχολεία του νομού, με τους μαθητές μας,  Ιατρόπουλο Πολυχρόνιο και Κάβουρα Χρήστο να συγκεντρώνουν την υψηλότερη  βαθμολογία.

8Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Στις 20 Απριλίου 2018 το σχολείο μας συμμετείχε στο 8Ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στην Πάτρα, στο οποίο ομάδα μαθητριών/τών της Β΄ τάξης  παρουσίασε το πρωτότυπο θέμα «Πειραματισμός με την πλακέτα  Arduino-Δημιουργία Τηλεκατευθυνόμενου αυτοκινήτου με κίνηση μέσω Bluetooth.”

Καθηγητές και μαθητές εντυπωσιάστηκαν και οι μαθητές μας έθεσαν τις βάσεις του θεσμού υψηλότερες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
Ο μαθητής μας Τσάμης Αναστάσιος της Α΄ Γυμνασίου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων.

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]