Μετά την Πυροσβεστική και το Λιμενικό σώμα, όπου οι κ.κ Διοικητές, Ευφροσύνη Λαλιώτη και Μιχάλης Κωστάκης αντίστοιχα, παρέλαβαν από το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου μάσκες ασφαλείας, σειρά είχε το Αστυνομικό τμήμα Αιγίου. Ο Διοικητής κ.Βασίλης Ροδόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο Λάμπη Παπαδόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Κουλούρη που του παρέδωσαν τις μάσκες ασφαλείας!

Ο κος Ροδόπουλος τόνισε πως οποιαδήποτε προσφορά, εν μέσω κορωνοϊού είναι δεκτή, ενώ επεσήμανε πως μέρος των μασκών θα παραδοθούν και στο τμήμα Τροχαίας Αιγίου! Οι δύο πλευρές επεσήμαναν τους κινδύνους που διατρέχουν και οι δύο κλάδοι, τόσο οι αστυνομικοί που φέρουν το δύσκολο φορτίο της τήρησης των περιοριστικών μέτρων από τους πολίτες, όσο και οι Έμποροι που καλούνται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο με είδη πρώτης ανάγκης!

Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει τους Εμπόρους μέλη μας που δεν κατέστη δυνατόν για οποιοδήποτε λόγο να βρουν μάσκες, πως μπορούν να προμηθευτούν στα γραφεία του Συλλόγου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας!

Μήνυμα Προέδρου Λάμπη Παπαδόπουλου:

Αυτή τη δύσκολη στιγμή όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε και να συνεργαστούμε για να βγούμε από το τέλμα. Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που στηρίζουν την ανιδιοτελή προσπάθεια που κάνουμε, είναι δίπλα μας και μας εμπιστεύονται για ηθικές πράξεις υψίστης κοινωνικής σημασίας. Η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική για το Εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και είναι χρέος μας να αφήσουμε το αποτύπωμα μας! Σαν Σύλλογος θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για την διατήρηση των επιχειρήσεων μας και για την διασφάλιση πως αύριο το πρωί όλα τα νοικοκυριά θα μπορούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για αξιοπρεπή διαβίωση! Ευχαριστούμε όλους τους ενεργούς φορείς που συνεργάζονται για τον ίδιο σκοπό και βλέπουν στο πρόσωπο μας έναν σύμμαχο! Είμαστε Όρθιοι και Δυνατοί!!

Υ.Γ:

Αφού ερωτήθηκε πρωτίστως η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιγίου και δευτερευόντος ο Δήμος Αιγιαλείας, (οι οποίοι απάντησαν ότι προς το παρόν έχουν καλύψει σε όλα τα τμήματά τους τις ανάγκες σε μάσκες), αποφασίστηκε να προσφερθούν αναλογικά στα Σώματα Ασφαλείας του Δήμου μας.