Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μελών της Μαχητικής Προοδευτικής Συνεργασίας Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α).
Έγινε απολογισμός της μέχρι τώρα παρουσίας της Κίνησης και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πορεία της Παράταξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023.
Εκτιμήθηκε ότι η παρουσία της παράταξης Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α εντός του δημοτικού συμβουλίου και εκτός με τη συμμετοχή της στους κοινωνικούς αγώνες ήταν πολύ θετική και δικαίωσε την εμπιστοσύνη του κόσμου σε αυτήν.
Δημιουργούνται προϋποθέσεις η Παράταξη Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Ο επικεφαλής της Παράταξης Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα ανανέωσης και του παραπέρα ανοίγματος της στην νέα γενιά πρότεινε τον νέο επιστήμονα, δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κουβαρά που διακρίθηκε για την αγωνιστικότητα και τον καθαρό λόγο του να ηγηθεί της παράταξης στις εκλογές σαν υποψήφιος δήμαρχος.
Η πρόταση έγινε αποδεκτή από το σώμα και ο Γιώργος Κουβαράς αναλαμβάνει αυτό τον σημαντικό ρόλο.
Ο Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος τιμώντας την εμπιστοσύνη των δημοτών ,παραμένει επικεφαλής της Παράταξης μέχρι τη λήξη της θητείας του και θα έχει ενεργό ρόλο ρόλο στις εκλογές και μετά.
Η Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία Της Αιγιάλειας δίνει τον αγώνα κατά του παλιού και φθαρμένου που οδήγησε τον δήμο στο τέλμα την παρακμή που αναζητεί τρόπους να διατηρηθεί στην εξουσία με διάφορες μεταμφιέσεις.
Η Παράταξη Μ.ΠΡΟ..Σ.Τ.Α με το αγωνιστικό και φιλολαϊκό της πρόσωπο φιλοδοξεί να κερδίσει την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος και να ανοίξει νέα σελίδα στα δημοτικά πράγματα της Αιγιάλειας.